Bizlit +38 (099) 562-25-63

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

Солодкий несолодкий бізнес. Від кавових автоматів до ресторанної мережі

Солодкий несолодкий бізнес. Від кавових автоматів до ресторанної мережі

450 грн
450
0 людей додали у Вишлист
Очікується
Дата надходження поки не відома
Обкладинка М'яка
К-ть сторінок 240 стр
ISBN 978-617-8472-08-5
Формат 145x210 мм
Мова українська
Доставка:
  • Вартість від 29 грн
  • Термін доставки 1-4 дні
  • Доставляємо службами Нова Пошта або Укрпошта
  • Безкоштовна доставка від 1000 грн
  • Міжнародна відправка (доставка в інші країни світу)
Гарантія:
  • Повернення, обмін протягом 14 днів
Варіанти оплати:
  • Готівкою (в відділенні кур'єрської служби)
  • Картою VISA або MASTERCARD
  • Apple Pay
  • Google Pay
Це видання поєднує особисту історію розвитку сімейного бізнесу та прикладний посібник для підприємців, які цікавляться ресторанною галуззю. Водночас ця книжка показує, наскільки інакше можна ставитися до їжі, бачити в ній не задоволення базових потреб, а культурний код.

Авторка відверто розповіла про шлях від кавових автоматів до мереж кондитерських «Honey» і пекарень «Завертайло» – із усіма можливими викликами та перешкодами, з якими стикаються підприємці та бізнеси. Відсутність стартових інвестицій, розподіл ролей в бізнес-партнерстві, пошук своєї унікальності.

Розкрито всі складники величезної системи: продукт, концепції закладів, пошуки крутої локації, комунікація, обладнання та формування команди – і в легкій формі розказано як це працює.
Показати повністю
Відгуки про Солодкий несолодкий бізнес. Від кавових автоматів до ресторанної мережі
0 / 5
Залишити відгук
Анна Завертайло
Анна Завертайло - співзасновниця мережі кондитерських «Honey» і мережі пекарень «Завертайло». Ідеологиня й засновниця навчального проєкту «Магічний Копняк». Підприємиця й революціонерка ресторанного ринку. Разом з чоловіком розвиває український гастрономічний модерн («Завертайло») й кондитерське мистецтво («Honey»).

У бізнесі відповідає за стратегічний розвиток, сервіс, їжу, маркетинг і комунікації. Навернула більш ніж 2 тисячі (і цифра постійно росте) людей у релігію функціонального нутрітивного харчування й здорових стосунків з їжею і тілом.

Мама трьох дітей. Спортсменка-любителька зі стажем. Шахістка й поціновувачка інтелектуальних гуртків. Гештальт-терапевтка на навчанні в НАГТУ. Семінаристка курсу «Бізнес та Суспільство» в Aspen Institute і Києво-Могилянської бізнес-школи.

Ви дивились

Фотографії