Bizlit +38 (099) 562-25-63

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

Сирні мандри

Сирні мандри

240 грн
240
0 человек добавили в Вишлист
Нет в продаже
Переплет Твердый
К-во страниц 176 стр
ISBN 978-617-12-9611-4
Формат 150x220 мм
Язык украинский
Доставка:
  • Стоимость от 29 грн
  • Срок доставки 1-4 дня
  • Доставляем службой Новая Почта
  • Бесплатная доставка от 1000 грн
  • Международная отправка (доставка в другие страны мира)
Гарантия:
  • Возврат, обмен в течение 14 дней
Варианты оплаты:
  • Наличными (в отделении курьерской службы)
  • Картой VISA или MASTERCARD
  • Apple Pay
  • Google Pay

Домашнє сироваріння - нелегка справа. Простого слідування рецепту часто недостатньо для того, щоб отримати той сир чи інший молочний продукт. Але якщо знати всі тонкощі та розуміти кулінарну хімію, смачний результат гарантований. Саме про це ми й поговоримо в книжці.

Я, Леся Кравецька, вправна господиня, кулінарна блогерка та знавчиня української кухні, з радістю навчу вас варити вдома адигейський сир, панір, маскарпоне, сир косичку, м’який і твердий плавлений сир, бринзу, моцареллу, сулугуні, фету, рікотту та інші різновиди сиру. Дам підказки, як досягти найкращого результату, поясню з наукової точки зору, які процеси відбуваються на вашій кухні та як ви можете на них вплинути. А ще розкажу, що можна приготувати з сироватки, яка залишилася після виготовлення сиру. Ви зможете створювати власні рецепти.

  • Твердий плавлений сир з карамелізованими горіхами та базиліком
  • Сир для грилю типу Халумі з м’ятою та чебрецем
  • Сир з винною скоринкою
  • Згущене молоко за 15 хвилин
  • Рогалики на сироватці
Показать полностью
Отзывы о Сирні мандри
0 / 5
Оставить отзыв
Леся Кравецька

Леся Кравецька — авторка популярних кулінарних книг, відома блогерка та фудфотограф. Посідає перше місце в рейтингу користувачів сайту рецептів Cookorama, кулінарний експерт порталу Na Proby. Фах біолога здобула у Львівському університеті імені Франка (1993).

З тридцяти років кулінарного досвіду близько десятиліття ділиться своїми секретами приготування їжі з читачами популярних видань та інтернет-сторінок. Своїм куховарським дебютом авторка називає власноручну випічку, яку приготувала ще в третьому класі. Здобула популярність завдяки відкриттю старовинних рецептів української, зокрема галицької кухні, а також цікавим експериментам та авторським рецептам, доповненими власними фото. Її книги розраховані на широку аудиторію: від початківців до вправних господинь. 

Другие книги этого автора

Святкові галицькі пляцки

Леся Кравецька

639 грн

Нет в продаже

Святкові львівські пляцки

Леся Кравецька

600 грн

Нет в продаже

Сучасна українська кухня з Лесею Кравецькою

Леся Кравецька

180 грн

Нет в продаже

Страви Полісся з душею

Леся Кравецька

140 грн

Нет в продаже

Страви Слобожанщини з душею

Леся Кравецька

130 грн

Нет в продаже

Ви дивились

Фото