Леся Кравецька — авторка популярних кулінарних книг, відома блогерка та фудфотограф. Посідає перше місце в рейтингу користувачів сайту рецептів Cookorama, кулінарний експерт порталу Na Proby. Фах біолога здобула у Львівському університеті імені Франка (1993).
З тридцяти років кулінарного досвіду близько десятиліття ділиться своїми секретами приготування їжі з читачами популярних видань та інтернет-сторінок. Своїм куховарським дебютом авторка називає власноручну випічку, яку приготувала ще в третьому класі. Здобула популярність завдяки відкриттю старовинних рецептів української, зокрема галицької кухні, а також цікавим експериментам та авторським рецептам, доповненими власними фото. Її книги розраховані на широку аудиторію: від початківців до вправних господинь.
Святкові галицькі пляцки
- Стоимость от 29 грн
- Срок доставки 1-4 дня
- Доставляем службой Новая Почта
- Бесплатная доставка от 1000 грн
- Международная отправка (доставка в другие страны мира)
- Возврат, обмен в течение 14 дней
- Наличными (в отделении курьерской службы)
- Картой VISA или MASTERCARD
- Apple Pay
- Google Pay
Пляцки – традиционная праздничная выпечка запада Украины. Они бывают с сыром, маком, вишнями, яблоками, с ореховым безе, разными лепешками, кремами, желе, печеньем и зефиром. Эта домашняя выпечка становится подлинным кулинарным произведением искусства. В книге кулинарка Леся Кравецкая собрала 50 рецептов чрезвычайных площадок. Автор делится всеми секретами: от кухонной утвари, нужной, чтобы испечь площадок, до особого подбора продуктов и пошагового приготовления.