Bizlit +38 (099) 562-25-63

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

Страви Полісся з душею

Страви Полісся з душею

140 грн
140
0 человек добавили в Вишлист
Нет в продаже
Переплет Твердый
К-во страниц 80 стр
ISBN 978-617-12-8640-5
Формат 170x245 мм
Язык украинский
Доставка:
  • Стоимость от 29 грн
  • Срок доставки 1-4 дня
  • Доставляем службой Новая Почта
  • Бесплатная доставка от 1000 грн
  • Международная отправка (доставка в другие страны мира)
Гарантия:
  • Возврат, обмен в течение 14 дней
Варианты оплаты:
  • Наличными (в отделении курьерской службы)
  • Картой VISA или MASTERCARD
  • Apple Pay
  • Google Pay

Страви Полісся — це щось надзвичайно особливе. Тут в одній страві можуть поєднатися гриби та риба. Або квасоля, цукор та мак. До величезної кількості страв тут додають пшоно, капусту чи картоплю. А найбільше в поліській кухні полюбляють страви з білих грибів та лісових ягід. Обов’язково приготуйте своїм рідним токмачі, беці, обварухи чи бобівники. Вас приємно здивує смак різдвяних опіканців з квасолею та маком, вареників з пшоняною кашею чи книшів з цибулею. Вразить своєю самобутністю холоджена поліська юшка, яку ще звуть «колядним борщем» та подають з пампушками із дріжджового тіста, картопляними солов’ями, заправленими розтертим часником, бобівниками. А якщо наважитесь — приготуйте сушену на соломі рибу чи навіть легендарного поліського мацика. Вправна господиня Леся Кравецька допоможе вам приготувати ці цікаві колоритні страви вдома і пригостити ними своїх рідних.

Молочний суп з лисичками і пшоном

Бульбяні галушки на молоці

Поліські білі млинці на квасному молоці

Голубці з тертої картоплі з гречкою і рисом на реберцях

Молочний сирник з чорницями

Маковий завиванець

Показать полностью
Отзывы о Страви Полісся з душею
0 / 5
Оставить отзыв
Леся Кравецька

Леся Кравецька — авторка популярних кулінарних книг, відома блогерка та фудфотограф. Посідає перше місце в рейтингу користувачів сайту рецептів Cookorama, кулінарний експерт порталу Na Proby. Фах біолога здобула у Львівському університеті імені Франка (1993).

З тридцяти років кулінарного досвіду близько десятиліття ділиться своїми секретами приготування їжі з читачами популярних видань та інтернет-сторінок. Своїм куховарським дебютом авторка називає власноручну випічку, яку приготувала ще в третьому класі. Здобула популярність завдяки відкриттю старовинних рецептів української, зокрема галицької кухні, а також цікавим експериментам та авторським рецептам, доповненими власними фото. Її книги розраховані на широку аудиторію: від початківців до вправних господинь. 

Ви дивились

Фото