Леся Кравецька — авторка популярних кулінарних книг, відома блогерка та фудфотограф. Посідає перше місце в рейтингу користувачів сайту рецептів Cookorama, кулінарний експерт порталу Na Proby. Фах біолога здобула у Львівському університеті імені Франка (1993).
З тридцяти років кулінарного досвіду близько десятиліття ділиться своїми секретами приготування їжі з читачами популярних видань та інтернет-сторінок. Своїм куховарським дебютом авторка називає власноручну випічку, яку приготувала ще в третьому класі. Здобула популярність завдяки відкриттю старовинних рецептів української, зокрема галицької кухні, а також цікавим експериментам та авторським рецептам, доповненими власними фото. Її книги розраховані на широку аудиторію: від початківців до вправних господинь.
Святкові львівські пляцки
- Стоимость от 29 грн
- Срок доставки 1-4 дня
- Доставляем службой Новая Почта
- Бесплатная доставка от 1000 грн
- Международная отправка (доставка в другие страны мира)
- Возврат, обмен в течение 14 дней
- Наличными (в отделении курьерской службы)
- Картой VISA или MASTERCARD
- Apple Pay
- Google Pay
Пляцки — традиційна святкова випічка заходу України. У кожному десерті вдало поєднано бісквітні або пісочні коржі та різноманітні начинки і прошарки з ягід, яблук, шоколаду, горіхів, сухофруктів, карамелі, сиру — фантазія господинь безмежна. На зрізі ця випічка схожа на витвір мистецтва! А готувати її значно легше, ніж модні торти й капкейки. Для цього не потрібні спеціальні форми, бо пляцки печуть і збирають прямо в деку. Пані Леся пропонує 45 нових рецептів чарівних і на вигляд, і на смак пляцків, що прикрасять будь-яке свято! «Золоті дукати» «Галицька вишиванка» «Червоний мак» «Кавове зернятко» «Горіховий молодець» «Сирні мандри» «Вишневий вулик» «Медова хмаринка» Таких смаколиків ваші рідні ще не куштували!