Bizlit +38 (099) 562-25-63

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

Святкові львівські пляцки

Святкові львівські пляцки

600 грн
600
7 человек добавили в Вишлист
Нет в продаже
Переплет Твердый
К-во страниц 128 стр
ISBN 978-617-12-9302-1
Формат 170x245 мм
Язык украинский
Доставка:
  • Стоимость от 29 грн
  • Срок доставки 1-4 дня
  • Доставляем службой Новая Почта
  • Бесплатная доставка от 1000 грн
  • Международная отправка (доставка в другие страны мира)
Гарантия:
  • Возврат, обмен в течение 14 дней
Варианты оплаты:
  • Наличными (в отделении курьерской службы)
  • Картой VISA или MASTERCARD
  • Apple Pay
  • Google Pay

Пляцки — традиційна святкова випічка заходу України. У кожному десерті вдало поєднано бісквітні або пісочні коржі та різноманітні начинки і прошарки з ягід, яблук, шоколаду, горіхів, сухофруктів, карамелі, сиру — фантазія господинь безмежна. На зрізі ця випічка схожа на витвір мистецтва! А готувати її значно легше, ніж модні торти й капкейки. Для цього не потрібні спеціальні форми, бо пляцки печуть і збирають прямо в деку. Пані Леся пропонує 45 нових рецептів чарівних і на вигляд, і на смак пляцків, що прикрасять будь-яке свято! «Золоті дукати» «Галицька вишиванка» «Червоний мак» «Кавове зернятко» «Горіховий молодець» «Сирні мандри» «Вишневий вулик» «Медова хмаринка» Таких смаколиків ваші рідні ще не куштували!

Показать полностью
Отзывы о Святкові львівські пляцки
0 / 5
Оставить отзыв
Леся Кравецька

Леся Кравецька — авторка популярних кулінарних книг, відома блогерка та фудфотограф. Посідає перше місце в рейтингу користувачів сайту рецептів Cookorama, кулінарний експерт порталу Na Proby. Фах біолога здобула у Львівському університеті імені Франка (1993).

З тридцяти років кулінарного досвіду близько десятиліття ділиться своїми секретами приготування їжі з читачами популярних видань та інтернет-сторінок. Своїм куховарським дебютом авторка називає власноручну випічку, яку приготувала ще в третьому класі. Здобула популярність завдяки відкриттю старовинних рецептів української, зокрема галицької кухні, а також цікавим експериментам та авторським рецептам, доповненими власними фото. Її книги розраховані на широку аудиторію: від початківців до вправних господинь. 

Ви дивились

Фото