Леся Кравецька — авторка популярних кулінарних книг, відома блогерка та фудфотограф. Посідає перше місце в рейтингу користувачів сайту рецептів Cookorama, кулінарний експерт порталу Na Proby. Фах біолога здобула у Львівському університеті імені Франка (1993).
З тридцяти років кулінарного досвіду близько десятиліття ділиться своїми секретами приготування їжі з читачами популярних видань та інтернет-сторінок. Своїм куховарським дебютом авторка називає власноручну випічку, яку приготувала ще в третьому класі. Здобула популярність завдяки відкриттю старовинних рецептів української, зокрема галицької кухні, а також цікавим експериментам та авторським рецептам, доповненими власними фото. Її книги розраховані на широку аудиторію: від початківців до вправних господинь.
Страви Слобожанщини з душею
- Стоимость от 29 грн
- Срок доставки 1-4 дня
- Доставляем службой Новая Почта
- Бесплатная доставка от 1000 грн
- Международная отправка (доставка в другие страны мира)
- Возврат, обмен в течение 14 дней
- Наличными (в отделении курьерской службы)
- Картой VISA или MASTERCARD
- Apple Pay
- Google Pay
Слобожанська кухня — це щедрий стіл, сповнений ситних страв. Місцеві господині славилися вмінням приготування дичини та десятків видів різноманітних напоїв — наливок, узварів, збитнів. Ще однією особливістю слобожанської кухні є мед — його додавали до основних страв і каш, та найбільше славилися десерти і різноманітні медові смаколики.
Борщ слобожанський, окрошка з квасом, окрошка на кисляку, степова каша «Особлива», короп, фарширований кашею, м’ясо, запечене в тісті, котлети по-харківськи, гилуни, картопляники з яйцем та молодою зеленню, молода картопля в сметані по-селянськи, укропники, гречані ляпуни, соложеник з яблуками, маторжики, обарінки, пірники по-гетьманськи, весільні шишки — це лише невеликий перелік тих традиційних слобожанських страв, які вас точно здивують своїм смаком.
А вправна господиня Леся Кравецька допоможе вам приготувати цікаві та колоритні страви вдома й пригостити ними своїх рідних.