Bizlit +38 (099) 562-25-63

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес

Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес

250 грн
250
2 людини додали у Вишлист
Очікується
Очікуємо поставку до 14 днів. Терміни уточнюйте у менеджера
Обкладинка Тверда
К-ть сторінок 344 стр
ISBN 978-617-7730-25-4
Формат 140х210 мм
Мова українська
Доставка:
  • Вартість від 29 грн
  • Термін доставки 1-4 дні
  • Доставляємо службами Нова Пошта або Укрпошта
  • Безкоштовна доставка від 1000 грн
  • Міжнародна відправка (доставка в інші країни світу)
Гарантія:
  • Повернення, обмін протягом 14 днів
Варіанти оплати:
  • Готівкою (в відділенні кур'єрської служби)
  • Картою VISA або MASTERCARD
  • Apple Pay
  • Google Pay

Значна частина нових ресторанних бізнесів зазнають невдачі, а з тих, хто лишається - лише одиниці стають іконами. Денні Меєр розпочав роботу над проектом "Union Square Cafe" у 27 років, маючи гарну ідею та інвесторів, які у неї повірили. Зараз він є співвласником імперії ресторанів.

Як він це зробив? Чому хороший ресторан - це не лише їжа, а в першу чергу - клієнтський досвід? У цій книзі Меєр ділиться своєю філософією гостинності та розкриває історію успіху свого бізнесу. 

Показати повністю
Відгуки про Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес
0 / 5
Залишити відгук

Ви дивились

Фотографії