Bizlit +38 (099) 562-25-63

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

Як відкрити ресторан. Магічний посібник з ресторанної справи

Як відкрити ресторан. Магічний посібник з ресторанної справи

490 грн
490
0 людей додали у Вишлист
Очікується
Дата надходження поки не відома
Обкладинка Тверда
К-ть сторінок 132 стр
Формат 205х250мм
Мова українська
Доставка:
  • Вартість від 29 грн
  • Термін доставки 1-4 дні
  • Доставляємо службами Нова Пошта або Укрпошта
  • Безкоштовна доставка від 1000 грн
  • Міжнародна відправка (доставка в інші країни світу)
Гарантія:
  • Повернення, обмін протягом 14 днів
Варіанти оплати:
  • Готівкою (в відділенні кур'єрської служби)
  • Картою VISA або MASTERCARD
  • Apple Pay
  • Google Pay

Книга виграла Премію KBU AWARDS 2023. Це не просто нагородження, це платформа для об’єднання всіх, хто любить читати, створювати та розповсюджувати українську нонфікшин літературу.

Це перший в історії випадок, коли на книгу оголошується передпродаж без жодної знижки. Просто тому, що з великою ймовірністю її пощастить отримати лише найспритнішим. Це перша високорентабельна інвестиція в улюблену справу для вашої дитини: перша книга - інструмент з ресторанної справи для дітей унікальний гайд гастрономічним світом безцінний досвід та любов на кожній сторінці франшиза від Дмитра Борисова вартістю в 490 гривень замість 50 тис. доларів перша, чесна, відверта, весела, практична та реалістична бізнес-книга з величезною порцією любові, адже без цього секретного інгредієнта успішного ресторану не відкрити Цим виданням ми оголошуємо старт унікальної серії практичних видань для дітей, що розповідатимуть про те, як влаштовано бізнес різних галузей та про те, як будувати власну справу не залежно від того, скільки тобі років. Ми відчиняємо двері перед нашими дітьми і голосно кажемо - Починай! Починай власну справу.

Показати повністю
Відгуки про Як відкрити ресторан. Магічний посібник з ресторанної справи
0 / 5
Залишити відгук
Марія Сердюк

Марія Сердюк - письменниця, журналістка, сценаристка телебачення та фудблогерка. Народилася 1 грудня 1986 року в Харкові. Вивчала журналістику в Харківському національному університеті ім. Каразіна. Працювала політичною оглядачкою у великій інформаційній агенції, сценаристкою на телебаченні та редакторкою гастрономічного розділу в лайфстайл-виданні.

Веде власний кулінарний блог «Котлетка», в якому ділиться рецептами простих страв та розповідає кумедні (а інколи й не дуже) історії про подорожі й кулінарні експерименти. Мешкає в Києві. Авторка дитячих пізнавальних книжок про життя Коко Шанель, Чарлі Чапліна, Стіва Джобса та Ілона Маска, що виходять у видавництві «ІРІО».

Оповідання Маші Сердюк для підлітків увійшли до збірок «Чат для дівчат» («ВСЛ», 2016) і «Окуляри і кролик-гном» («Братське», 2017). 2018 року у співпраці з фотографинею Юлією Нієдрою та ілюстраторкою Марі Кінович вийшло нове нон-фікшн видання Маші Сердюк із покроковими рецептами для дітей «Ням! Готують діти» (видавництво «Братське»).

Дмитрий Борисов

Коммерческий директор Мосигры. Суров, носит кепку, возит в багажнике биту, любит задавать странные вопросы на собеседованиях. В душе добр, как бобр. Если есть выбор между тем, чтобы работать работу и говорить, выбирает первое.

Ви дивились

Фотографії