Bizlit +38 (099) 562-25-63

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

РаціON. Як їжа впливає на нас, а ми на неї

РаціON. Як їжа впливає на нас, а ми на неї

500 грн
500
0 людей додали у Вишлист
На складі
Обкладинка Тверда
К-ть сторінок 240 стр
ISBN 978-617-170-591-3
Формат 145х200 мм
Мова українська
Доставка:
  • Вартість від 29 грн
  • Термін доставки 1-4 дні
  • Доставляємо службами Нова Пошта або Укрпошта
  • Безкоштовна доставка від 1000 грн
  • Міжнародна відправка (доставка в інші країни світу)
Гарантія:
  • Повернення, обмін протягом 14 днів
Варіанти оплати:
  • Готівкою (в відділенні кур'єрської служби)
  • Картою VISA або MASTERCARD
  • Apple Pay
  • Google Pay

Книга «РаціON. Як їжа впливає на нас, а ми на неї» — це нонфікшн із нутриціології, створений професором-патофізіологом Віктором Досенком і письменницею й редакторкою Іриною Виговською. Видання проілюструвала художниця Маргарита Вінклер. Перед початком роботи над книгою автори поставили собі завдання: не писати сухою академічною мовою й викладати матеріал у легкому стилі без зайвої науковості.

Відтак їхнє напрацювання — це не енциклопедичний огляд системи збалансованого харчування, а радше конструктивний діалог між дослідником і людиною, що тривалий час жила з розладами харчової поведінки. Досенко й Виговська говорять про сутність здорового раціону, окреслюють важливість дієти та аргументують, чому не варто демонізувати їжу або ж діаметрально протилежно — шукати в ній розраду.

Книгу відкриває інтерв'ю з авторами, що висвітлює їхні позиції щодо харчування й впливу продуктів на організм.

Матеріали доповнюють QR-коди, після переходу за якими можна перевірити написане й поглибити знання з конкретної теми.

Наприкінці кожного розділу наведено глосарій з поясненням складних слів і термінів. 

У нонфікшні «РаціON. Як їжа впливає на нас, а ми на неї» Віктор Досенко та Ірина Виговська розповідають про принципи еволюційного аспекту споживання їжі. Вони обґрунтовують нейрофізіологічний зв’язок між харчуванням і настроєм, діляться порадами щодо формування повсякденного меню з обов'язковими нутрієнтами та пояснюють, яку користь і шкоду мають певні продукти. Автори не закликають негайно змінювати свої харчові звички, а радять поглянути на їжу під раціональним кутом.

Як не чергувати голодування з переїданням, як припинити нав'язливо рахувати калорії, які переваги та недоліки сучасних трендів у харчуванні та чи навсправжки послідовники вегетаріанства живуть довше? Відповіді дуже близько, залишилося тільки купити «РаціON. Як їжа впливає на нас, а ми на неї». Автори спростовують доволі поширені хибні твердження щодо розробки збалансованого раціону та надають наукове пояснення харчових міфів, створюючи підґрунтя для свідомої взаємодії з їжею.

Показати повністю
Відгуки про РаціON. Як їжа впливає на нас, а ми на неї
0 / 5
Залишити відгук
Марк Лівін

Марк Лівін (справжнє ім'я Валерій Катерушин) народився в Івано-Франківську. Почав писати у віці 19 років короткі есе та верлібри, які поширює в соціальних мережах. Працював редактором декількох обласних івано-франківських газет та всеукраїнського тижневика «Новини і сенсації».

З 2010 року, крім журналістики, працює у сфері реклами, маркетингу і копірайтингу. В 2013-2015 роках став контент-директором в digital-агенстві. Після цього у 2016-2017 роках обіймав посаду директора з маркетингу на Громадському телебаченні. В березні 2017 року став заступником головного редактора інтернет-видання The Village Україна. 

В 2016 році разом з Катериною Бабкіною запустив bookchallengeua. Метою челенджу була популяризація української книги та читання. Книжкова ініціатива мала велику популярність в соцмережах, також про неї багато писали українські ЗМІ.

В творчості автора надихає соціальна тематика, життєві історії, які він висвітлює не тільки в авторських колонках, але і в своїх книжках. Твори письменника перекладені угорською, румунською, англійською, німецькою, польською мовами. 

Ірина Виговська

Ірина Виговська – українська письменниця, редакторка та авторка книг. Вона є голосом подкасту «І будуть люди», а також працювала головною редакторкою The Village Ukraine. Наразі обіймає посаду головної редакторки Punkt Publishing. Ірина стала співавторкою книги «Пригоди в Кровбурзі» у співпраці з громадською організацією «Агенти крові».

«Агенти крові» — ініціатива, що популяризує донорство крові в Україні, організовує кампанії зі збору донорської крові та працює над підвищенням обізнаності про його важливість.

Авторками книги від організації стали її засновниця Олена Балбек, а також Марина Козлова та Іванка Коваль. 

Віктор Досенко
Віктор Досенко (нар. 3 червня 1970, Львів, УРСР) — український патофізіолог, генетик, завідувач відділу загальної та молекулярної патофізіології Інституту фізіології імені О. О. Богомольця НАН України, професор.

Інші книжки цього автора

Як це, війна? Психологічний досвід повномасшатбного вторгнення

Ілля Полудьонний, Марк Лівін

390 грн

На складі

Комплект Як ти там? + Як це, війна?

Ілля Полудьонний, Анна Гін, Марк Лівін

710 -5% 674 грн

На складі

Комплект Наше. Спільне + Як це, війна + Плем'я

Ілля Полудьонний, Марк Лівін, Себастьян Юнґер, Таня Касьян

1019 -5% 968 грн

На складі

Що зі мною? Як розвинути стійкість і жити якісно

Марк Лівін, Софія Терлез

500 грн

На складі

Сторітелінг для очей, вух і серця

Марк Лівін

290 грн

Очікується

Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях

Ілля Полудьонний, Марк Лівін

360 грн

Очікується

Простими словами. Як розібратися у своїй поведінці

Ілля Полудьонний, Марк Лівін

360 грн

Очікується

Ви дивились

Фотографії