Bizlit +38 (099) 562-25-63

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

Їжа і мозок. Що вуглеводи роблять зі здоров’ям, мисленням і пам’яттю

600 грн
600
0 людей додали у Вишлист
Очікується
Очікуємо поставку до 14 днів. Терміни уточнюйте у менеджера
Обкладинка М'яка
К-ть сторінок 400 стр
ISBN 978-611-01-2174-3
Формат 145x210 мм
Мова українська
Доставка:
  • Вартість від 29 грн
  • Термін доставки 1-4 дні
  • Доставляємо службами Нова Пошта або Укрпошта
  • Безкоштовна доставка від 1000 грн
  • Міжнародна відправка (доставка в інші країни світу)
Гарантія:
  • Повернення, обмін протягом 14 днів
Варіанти оплати:
  • Готівкою (в відділенні кур'єрської служби)
  • Картою VISA або MASTERCARD
  • Apple Pay
  • Google Pay
У своїй книзі відомий невролог Девід Перлмуттер розповідає про відкриття, яке занадто довго зберігалося в медичній літературі: вуглеводи руйнують ваш мозок. Навіть так звані здорові вуглеводи, такі як цілісні зерна, можуть викликати деменцію, СДУГ, епілепсію, занепокоєння, хронічні головні болі, депресію, зниження лібідо і багато іншого. У цій революційній роботі розповідається, що доля вашого мозку не в ваших генах, а в їжі, яку ви їсте.

Наріжним каменем усіх дегенеративних станів, включаючи порушення головного мозку, є запалення, яке може бути викликане вуглеводами, особливо що містять глютен або з високим вмістом цукру. Доктор Перлмуттер пояснює, що відбувається, коли мозок стикається з інгредієнтами в вашому щоденному раціоні, чому дієта з високим вмістом «хороших жирів» ідеальна, і як стимулювати зростання нових клітин мозку в будь-якому віці.
Показати повністю
Відгуки про Їжа і мозок. Що вуглеводи роблять зі здоров’ям, мисленням і пам’яттю
0 / 5
Залишити відгук
Крістін Лоберг
Крістін Лоберг – професійний письменник. Є автором кількох книг-бестселерів, які були опубліковані в The Wall Street Journal та The New York Times. Закінчила Корнельський університет.
Девід Перлмуттер
Девід Перлмуттер - практикуючий невролог та член Американської колегії харчування. Він неодноразово відзначався численними нагородами, включаючи нагороди American College of Nutrition і Linus Pauling за революційні дослідження в галузі неврологічних захворювань. Його статті регулярно друкуються у медичних виданнях, він читає лекції у всьому світі.

Інші книжки цього автора

Сила забування

Крістін Лоберг, Майк Байстер

260 грн

Очікується

Ви дивились

Фотографії