Фабріція Ланца
Фабріція Ланца — власниця та виконавча директорка кулінарної школи «Anna Tasca Lanza», заснованої її матір’ю Анною у 1987 році на 200-річному сільськогосподарському маєтку її родини в самому серці Сицилії. Протягом 25 років вона працювала арт-куратором, зрештою керуючи двома музеями на півночі Італії, перш ніж повернутися на рідну Сицилію, де за останнє десятиліття перетворила кулінарну школу своєї матері на центр сицилійських кулінарних знань та культури.
Вона є авторкою книг «Їжа Сицилії», «Олива: світова історія», «Повернення додому на Сицилію», «Тенерумі» та «L'ultimo dei Monsù». У 2012 році вона випустила короткометражний документальний фільм «Амурі: священні смаки Сицилії», а у 2020 році дебютувала з короткометражним фільмом «Амаро» про гіркий смак сицилійської їжі та культури.
Читати повністю →