Немає в наявності
Bizlit +380995622563
Немає в наявності

Менеджмент. 10-е издание

Код товару: 863

Автор: Дафт Ричард

Видавництво: Питер
Код товару: 863
912 грн
912

8 людей додали у Вишлист

Нема в продажі

Автор: Дафт Ричард

Видавництво: Питер

Обкладинка

Тверда

К-ть сторінок

656 стр

ISBN

978-5-496-00783-2

Формат

242x174мм

Вага

902 г

Мова

російська

Опис книги Менеджмент. 10-е издание

Підручник Річарда Дафта - одна з найбільш визнаних робіт з менеджменту в світі. Сучасна реальність вимагає нового стилю управління, і концепція автора повністю відповідає ситуації, що змінилася. Підхід, орієнтований на розкриття творчого потенціалу особистості, набуває дедалі більшого визнання в світі бізнесу. Якщо ви слухач програми MBA або менеджер-практик і хочете йти в ногу з часом - ця книга для вас. Прочитавши її, ви знайдете оптимальні рішення складних і, здавалося б, нерозв'язних завдань.

Нове, десяте видання значно перероблено і доповнено. Повністю оновлені приклади з практики світових компаній, додані тести для самооцінки, що буде дуже корисно починаючим менеджерам. У ключових розділах книги з'явилися питання, що допомагають читачеві глибше вникнути в проблему, яка розглядається. Всі без винятку голови оновлені з урахуванням останніх віянь часу, теорії і практики менеджменту.

Рекомендовано Радою освіти та науки РФ за освітньою програмою додаткової професійної освіти "Майстер ділового адміністрування - Master of Business Administration (MBA)" як підручник для слухачів, які навчаються за програмою "Майстер ділового адміністрування".

10-е видання.

Відгуки про Менеджмент. 10-е издание

0 / 5

5 зірок

0

4 зірки

0

3 зірки

0

2 зірки

0

1 зірка

0


Менеджмент. 10-е издание відгуки

Автори книги Менеджмент. 10-е издание

Дафт Ричард
https://bizlit.com.ua/image/cache/data/avtor/avtor-daft-richard-90x120.jpg
Ричард Л.Дафт входит в число наиболее цитируемых в мире авторов, занимающихся вопросами экономики и бизнеса. Профессор менеджмента Оуэнской школы управления в Университете Вандербильта, специалист... Подробнее