Б’янка Боскер — журналістка, що пише про їжу, вино, архітектуру та технології для найбільших світових видань: New Yorker online, Atlantic, New York Times Style Magazine, Food Wine, Wall Street Journal, Guardian і New Republic. Очолювала відділ технологій видання Huffington Post.
Схиблені на вині. Мандрівка у вишуканий світ сомельє
- Вартість від 29 грн
- Термін доставки 1-4 дні
- Доставляємо службами Нова Пошта або Укрпошта
- Безкоштовна доставка від 1000 грн
- Міжнародна відправка (доставка в інші країни світу)
- Повернення, обмін протягом 14 днів
- Готівкою (в відділенні кур'єрської служби)
- Картою VISA або MASTERCARD
- Apple Pay
- Google Pay
Професійна журналістка Б’янка Боскер анічогісінько не розуміла у вині, аж поки не відкрила для себе цілий всесвіт, присвячений смаку, — роботу сомельє. Вражена їхніми надздібностями в орієнтуванні у смаку, жінка вирішила розібратися, чи зможе вона досягти такого ж рівня професіоналізму, та зрозуміти, що саме захоплює цих людей.
У цій історії, насиченій цікавістю, гумором та скептицизмом, Боскер відправляється у подорож, де зустрічається з підпільними групами дегустаторів, виробниками масмаркетного вина, нейронауковцями та сомельє найкращих ресторанів Нью-Йорка.