Є в наявності
Bizlit +380995622563

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

Є в наявності

Школи. Історії кулінарних майстрів і застілля

Код товару: 143943
Новинка

Фотографії

Автор: Марко Черветті

Видавництво: Віхола
Код товару: 143943
320 грн
320

0 людей додали у Вишлист

На складі

Автор: Марко Черветті

Видавництво: Віхола

Обкладинка

М'яка

К-ть сторінок

232 стр

ISBN

978-617-8178-86-4

Формат

130х200 мм

Мова

українська

Опис книги Школи. Історії кулінарних майстрів і застілля

Марко Черветті пройшов шлях від кухні матері до професійних кухонь у безлічі країн — з Венеції до Піднебесної імперії та назад, а сьогодні його можна зустріти у підвальному барі в центрі Києва чи на виноробні посеред Бессарабії. «Усе дуже просто, достатньо лише мати правильні інгредієнти, любити людство й поважати традиції, як кожен кухар»... Бразильські авокадо та мексиканська кукурудза, таємниці італійських мʼясників і специфіка приготування чорної каракатиці.

Книжка Марко Черветті — це ода смакам і текстурам, філософії майстрів, які роками вивіряли свої рецепти, та традиціям, що передавалися з покоління в покоління. Марко розповідає історії застіль та ділиться рецептами, дбайливо відібраними ним під час численних мандрів світом, — від українського борщу та цибулевих пиріжків Доброго Да до карбонари римського майстра і кесадильї з Мехіко-сіті.

Відгуки про Школи. Історії кулінарних майстрів і застілля

0 / 5

5 зірок

0

4 зірки

0

3 зірки

0

2 зірки

0

1 зірка

0


Школи. Історії кулінарних майстрів і застілля відгуки

Автори книги Школи. Історії кулінарних майстрів і застілля

Марко Черветті
image/data/avtor/no_avtor.jpg
Марко Черветті — oste (господар, душа закладу), кухар, філософ, поліглот, каліграф. За свою карʼєру працював на безлічі кухонь, викладав каліграфію, був залучений до роботи Венеційського бієнале.... Подробнее