Код товару: 80141 |
2
|
Доставка:
Гарантія:
Варіанти оплати:
Автор: Дэвид Перлмуттер
Видавництво: Манн, Иванов и Фербер
Обкладинка
М'яка
К-ть сторінок
336 стр
ISBN
978-5-00100-491-2
Формат
170х215 мм
Мова
російська
Автор бестселера «Їжа і мозок» розкриває потужний вплив кишкових бактерій на стан вашого мозку і пропонує практичну покрокову програму для поліпшення екології вашого кишечника.
Згідно з результатами останніх досліджень, які проводилися в найбільш авторитетних наукових закладах по всьому світу, здоров'я головного мозку і розвиток різних його захворювань в дуже сильному ступені залежить від того, що відбувається в кишечнику людини. Ви не помилилися: стан вашого кишечника визначає ризик виникнення у вас самих різних неврологічних розладів.
Травна система найбезпосереднішим чином пов'язана з тим, що відбувається в головному мозку. І, ймовірно, найважливіший аспект, від якого залежить загальне добре самопочуття і психічне здоров'я людини, - це стан мікрофлори кишечника. Це так звана внутрішня екологія організму, що включає різні мікроорганізми, які населяють кишечник, особливо бактерії.
Практичні рекомендації, наведені в цій книзі, допоможуть змінити внутрішню екологію вашого організму для збільшення числа «правильних» мікроорганізмів, що підтримують працездатність головного мозку.
У числі шести основних елементів пропонованої Перлмуттером системи: пребіотики, пробіотики, ферментовані харчові продукти, Низьковуглеводні продукти, продукти, що не містять глютену, і здорові жири. З книги ви дізнаєтеся, яке значення кожен з цих елементів має для забезпечення здорової мікрофлори і для функціонування головного мозку.
Якщо ви почнете застосовувати на практиці рекомендації з книги, то позитивні результати стануть помітні буквально протягом декількох тижнів.
Для кого ця книга
Для тих, хто приділяє увагу своєму здоров'ю і замислюється про вплив харчування на якість життя.