Немає в наявності
Bizlit +380995622563

Друзі, ми працюємо. Віримо в ЗСУ і нашу Перемогу! Слава Україні!

Немає в наявності

Ингредиенты. Химия и алхимия гастрономического творчества

Код товару: 80388

Автор: Али Бузари

Видавництво: Альпина Паблишер
Код товару: 80388
455 грн
455

18 людей додали у Вишлист

Очікується
Наявність не раніше, ніж через 30 днів

Автор: Али Бузари

Видавництво: Альпина Паблишер

Обкладинка

Тверда

К-ть сторінок

264 стр

ISBN

978-5-9614-6062-9

Формат

170х240 мм

Вага

930 г

Мова

російська

Опис книги Ингредиенты. Химия и алхимия гастрономического творчества

Цитата
Приготування їжі - складне і особиста справа. У кожного з нас свій стиль, свій творчий хист, ресурси, інтереси і традиції, впливають на ті страви, які ми хочемо готувати. Знання особливостей восьми складових їжі забезпечить вам впевненість в тому, що у вас вийде саме те, що ви хотіли отримати. Прибравши з шляху здогади і зайві ритуали, ми зможемо більше насолоджуватися нашою їжею. Ця книга допоможе вам у будь-якому випадку - чи хочете ви випустити на свободу свої творчі здібності і придумати щось нове і дивовижне або просто слідувати рецептом і домогтися того, щоб страва вийшла і смачним, і красивим, як на картинці. Якою б не була ваша власна п'єса і в якому б стилі ви не захотіли її поставити, ці актори завжди до ваших послуг.

Про що книга «Інгредієнти: Хімія і алхімія гастрономічного творчості»
Скільки б не було інгредієнтів в рецепті, все одно все зводиться до семи базових елементів: воді, сахарам, білків, жирів, вуглеводів, мінералів, газам. Саме від них залежить, чи вийде блюдо смачним і красивим.

У «інгредієнти» шеф-кухар і фахівець з біохімії Алі Бузарі розповідає про характер основних складових їжі. Розуміючи принципи взаємодії елементів, ви зможете легко розібратися в кулінарії, готувати без рецептів і завжди бути впевненими в ідеальному результаті.

Чому книга «Інгредієнти: Хімія і алхімія гастрономічного творчості» гідна прочитання

  • Тепер ви зможете легко адаптувати будь-який рецепт для себе (якщо у вас алергія, непереносимість глютену або просто закінчилося щось з продуктів, а йти в магазин лінь).
  • Ця книга - не набір формул, а наочний курс по загальним закономірностям готування.
  • Тут багато інформації, але вам не доведеться щось запам'ятовувати або заучувати, автор пояснює все за допомогою зрозумілих метафор.
  • Книга чудово оформлена: фотографії робив співробітник National Geographic Джейсон Джекс, а ілюстратор Джефф Дельер оформив кожну главу відповідно до теми: главу про воду - аквареллю, главу про жірах- маслом і так далі.

Відгуки про Ингредиенты. Химия и алхимия гастрономического творчества

0 / 5

5 зірок

0

4 зірки

0

3 зірки

0

2 зірки

0

1 зірка

0


Ингредиенты. Химия и алхимия гастрономического творчества відгуки

Автори книги Ингредиенты. Химия и алхимия гастрономического творчества

Али Бузари
https://bizlit.com.ua/image/cache/data/authors5/avtor-ali-buzari-90x120.jpg
Шеф-повар, специалист по биохимии еды и новатор. Сотрудничает с ресторанами Benu, Eleven Madison Park, The Restaurant at Meadowood и the Thomas Keller Restaurant Group.В 2014 году основал компанию... Подробнее