Друзі, ми працюємо. Віримо в ЗСУ і нашу Перемогу! Слава Україні!
Друзі, ми працюємо. Віримо в ЗСУ і нашу Перемогу! Слава Україні!
Код товару: 80388 |
Автор: Али Бузари
Видавництво: Альпина Паблишер
Обкладинка
Тверда
К-ть сторінок
264 стр
ISBN
978-5-9614-6062-9
Формат
170х240 мм
Вага
930 г
Мова
російська
Цитата
Приготування їжі - складне і особиста справа. У кожного з нас свій стиль, свій творчий хист, ресурси, інтереси і традиції, впливають на ті страви, які ми хочемо готувати. Знання особливостей восьми складових їжі забезпечить вам впевненість в тому, що у вас вийде саме те, що ви хотіли отримати. Прибравши з шляху здогади і зайві ритуали, ми зможемо більше насолоджуватися нашою їжею. Ця книга допоможе вам у будь-якому випадку - чи хочете ви випустити на свободу свої творчі здібності і придумати щось нове і дивовижне або просто слідувати рецептом і домогтися того, щоб страва вийшла і смачним, і красивим, як на картинці. Якою б не була ваша власна п'єса і в якому б стилі ви не захотіли її поставити, ці актори завжди до ваших послуг.
Про що книга «Інгредієнти: Хімія і алхімія гастрономічного творчості»
Скільки б не було інгредієнтів в рецепті, все одно все зводиться до семи базових елементів: воді, сахарам, білків, жирів, вуглеводів, мінералів, газам. Саме від них залежить, чи вийде блюдо смачним і красивим.
У «інгредієнти» шеф-кухар і фахівець з біохімії Алі Бузарі розповідає про характер основних складових їжі. Розуміючи принципи взаємодії елементів, ви зможете легко розібратися в кулінарії, готувати без рецептів і завжди бути впевненими в ідеальному результаті.
Чому книга «Інгредієнти: Хімія і алхімія гастрономічного творчості» гідна прочитання