Є в наявності
Bizlit +380995622563
Є в наявності

Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью

Код товару: 1053
1
Код товару: 1053
400 грн
400

87 людей додали у Вишлист

| 1
На складі

Обкладинка

М'яка

К-ть сторінок

240 стр

ISBN

978-5-00057-208-5

Формат

170х215 мм

Мова

російська

5.00 5 1

Опис книги Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью

Книга Їжа та мозок (Мозок і їжа) - це навчальний посібник від відомого невролога першої категорії і члена Американської колегії харчування, яке може докорінно змінити спосіб мислення і буквально перевернути свідомість людини на 180 градусів. Девід Перлмуттер представляє новий і несподіваний погляд на вічний взаємопов'язаний тандем здоров'я і продуктів харчування.

Автор запевняє, що швидкі вуглеводи і глютен дуже небезпечні. Саме вони провокують проблеми з пам'яттю і безсоння, поганий настрій і занепад сил. Книга Їжа та мозок, Девіда Перлмуттера містить безцінні поради та кулінарні рекомендації по харчуванню, які допомагають суттєво знизити ризик серйозних захворювань і відчувати себе сильним і здоровим.

В їх основі - багаторічна практика фахівця в сфері медичної науки. Це масштабне, а місцями навіть відверто лякає дослідження наслідків неправильного підходу до дієтичного режиму харчування. Автор доказово переконує свого читача в чіткого зв'язку між хворобою Альцгеймера, діабет і всілякими поведінковими розладами.

На його думку, корінь у всіх цих проблем один - міф про холестерин, надмірне вживання всіх форм і видів, а також свідома відмова від жирів. Що ж робити? Прямо зараз переглянути власний список покупок і щоденне меню, але перед цим обов'язково купити книгу Їжа та мозок, що стала бестселером в 2013 році.

Видання навчить:

  • встановлювати причини і наслідки між їжею і здоров'ям;
  • знаходити відповіді на цікаві питання, наприклад, чи можна голодувати, поїдаючи хліб, чим харчується людський мозок і навіщо потрібні насичені жири;
  • ставати худее і привабливіше без шкоди для здоров'я.

Читати рекомендовано всім людям, охочим продовжити термін повноцінної щасливого життя.

Відгуки про Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью

5.00 / 5

5 зірок

1

4 зірки

0

3 зірки

0

2 зірки

0

1 зірка

0


Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью відгуки

Автори книги Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью

Дэвид Перлмуттер
image/data/avtor/no_avtor.jpg
Дэвид Перлмуттер — практикующий невролог и член Американской коллегии питания. Он неоднократно удостаивался многочисленных наград, включая награды American College of Nutrition и Linus Pauling за... Подробнее