Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!
![](https://bizlit.com.ua/image/cache/data/images11/kniga-uroki-francuzskoj-kulinarii-chast2-350x465.png)
![](https://bizlit.com.ua/image/cache/data/images11/kniga-uroki-francuzskoj-kulinarii-chast21-350x465.jpg)
![](https://bizlit.com.ua/image/cache/data/images11/kniga-uroki-francuzskoj-kulinarii-chast22-350x465.jpg)
![](https://bizlit.com.ua/image/cache/data/images11/kniga-uroki-francuzskoj-kulinarii-chast23-350x465.jpg)
Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!
Код товару: 137546 |
Фотографії
2 людини додали у Вишлист
Автор: Джулия Чайлд
Видавництво: Розумна книга
Обкладинка
Тверда
Мова
російська
Двотомник Джулії Чайлд - воістину унікальне видання. Перш за все тому, що присвячений саме навчання і з його допомогою дійсно можна навчитися готувати по-французьки. У книзі ви знайдете все те, чого ніколи не знайти ні в одному з найпривабливіших і барвистих збірників рецептів: який посуд вибрати (і як, власне, вона виглядає), як саме і якими ножами нарізати інгредієнти (і що на практиці означає той чи інший спосіб нарізки), як смажити, бланшувати, маринувати (і навіщо це потрібно), як покласти продукт на сковороду (в каструлю, форму і т. д.), щоб він не підгорів і приготувався самим апетитним чином, і багато-багато іншого .