Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!
Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!
Код товару: 108986 |
Фотографії
18 людей додали у Вишлист
Автор: Джулия Чайлд
Видавництво: Розумна книга
Обкладинка
Тверда
К-ть сторінок
736 стр
ISBN
978-5-00111-299-0
Формат
170х260 мм
Вага
1830 г
Мова
російська
Двотомник Джулії Чайлд - воістину унікальне видання. Перш за все тому, що присвячений саме навчання і з його допомогою дійсно можна навчитися готувати по-французьки. У книзі ви знайдете все те, чого ніколи не знайти ні в одному з найпривабливіших і барвистих збірників рецептів: який посуд вибрати (і як, власне, вона виглядає), як саме і якими ножами нарізати інгредієнти (і що на практиці означає той чи інший спосіб нарізки), як смажити, бланшувати, маринувати (і навіщо це потрібно), як покласти продукт на сковороду (в каструлю, форму і т. д.), щоб він не підгорів і приготувався самим апетитним чином, і багато-багато іншого .
У об'ємистому першому томі розказано про приготуванні соусів і супів, страв з яєць і всіляких закусок, в тому числі коктейльних, риби, м'яса, птиці, овочевих страв і салатів, а також дивовижних десертів, в тому числі тістечок і тортів. Докладні покрокові рецепти забезпечені наочними пояснюють малюнками. Більшість рецептів дано з варіаціями, які можна пристосувати під харчові пристрасті сім'ї. До кожної страви додаються поради щодо вибору вина.
З очевидних переваг даного видання слід особливо відзначити повне роз'яснення французької термінології і наявність детального покажчика.