Є в наявності
Bizlit +380995622563

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

Є в наявності

Уроки французской кулинарии. Часть 1

Код товару: 108986

Фотографії

Автор: Джулия Чайлд

Видавництво: Розумна книга
Код товару: 108986
1500 грн
1500

15 людей додали у Вишлист

На складі

Автор: Джулия Чайлд

Видавництво: Розумна книга

Обкладинка

Тверда

К-ть сторінок

736 стр

ISBN

978-5-00111-299-0

Формат

170х260 мм

Вага

1830 г

Мова

російська

Опис книги Уроки французской кулинарии. Часть 1

Двотомник Джулії Чайлд - воістину унікальне видання. Перш за все тому, що присвячений саме навчання і з його допомогою дійсно можна навчитися готувати по-французьки. У книзі ви знайдете все те, чого ніколи не знайти ні в одному з найпривабливіших і барвистих збірників рецептів: який посуд вибрати (і як, власне, вона виглядає), як саме і якими ножами нарізати інгредієнти (і що на практиці означає той чи інший спосіб нарізки), як смажити, бланшувати, маринувати (і навіщо це потрібно), як покласти продукт на сковороду (в каструлю, форму і т. д.), щоб він не підгорів і приготувався самим апетитним чином, і багато-багато іншого .

У об'ємистому першому томі розказано про приготуванні соусів і супів, страв з яєць і всіляких закусок, в тому числі коктейльних, риби, м'яса, птиці, овочевих страв і салатів, а також дивовижних десертів, в тому числі тістечок і тортів. Докладні покрокові рецепти забезпечені наочними пояснюють малюнками. Більшість рецептів дано з варіаціями, які можна пристосувати під харчові пристрасті сім'ї. До кожної страви додаються поради щодо вибору вина.

З очевидних переваг даного видання слід особливо відзначити повне роз'яснення французької термінології і наявність детального покажчика.

Відгуки про Уроки французской кулинарии. Часть 1

0 / 5

5 зірок

0

4 зірки

0

3 зірки

0

2 зірки

0

1 зірка

0


Уроки французской кулинарии. Часть 1 відгуки

Автори книги Уроки французской кулинарии. Часть 1

Джулия Чайлд
image/data/avtor/no_avtor.jpg
Чайлд Джулия — всемирно известный кулинар, автор мировых бестселлеров, посвященных искусству приготовления различных блюд, автор собственного телешоу.