Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!
Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!
Код товару: 108987 |
1
|
Фотографії
Автор: Джулия Чайлд
Видавництво: Розумна книга
Обкладинка
Тверда
К-ть сторінок
640 стр
ISBN
978-5-00111-301-0
Формат
170х260 мм
Вага
1619 г
Мова
російська
Ну і навіщо знадобився другий том? І правда, він був підготовлений пізніше, коли виявилося, що перший "залишив за бортом" чи не саму суть французької кухні, а саме те, що найпростіше, спочатку селянське блюдо відмінно підходить для вишуканого званого обіду.
Справді, Биски з омарів і крабів (вам докладно роз'яснять, як їх вибирати і обробляти), фарширована яловича вирізка (ви дізнаєтеся, як правильно фарширувати і шпигувати), сідло баранчика (а це взагалі що таке?), Вишукано приготовані овочі ( скажімо, гратен з картоплі і цикорію Дофінуаз), чарівні десерти (шербети, муси, креми) - все це не тільки неймовірно смачно, але і цілком здійсненно на самій звичайної домашньої кухні. Окрема глава другого тому присвячена випічці французького хліба, який сам по собі є делікатесом.
"Уроки французької кулінарії" стануть у пригоді як молодій жінці (та й чоловікові, чому ні?), Якій подобається готувати, так і досвідченим кулінарові, бажаючому відточити свою майстерність і порадувати домашніх або гостей чимось новеньким.