Чайлд Джулия — всемирно известный кулинар, автор мировых бестселлеров, посвященных искусству приготовления различных блюд, автор собственного телешоу.
Уроки французской кулинарии. Часть 2
- Вартість від 29 грн
- Термін доставки 1-4 дні
- Доставляємо службами Нова Пошта або Укрпошта
- Безкоштовна доставка від 1000 грн
- Міжнародна відправка (доставка в інші країни світу)
- Повернення, обмін протягом 14 днів
- Готівкою (в відділенні кур'єрської служби)
- Картою VISA або MASTERCARD
- Apple Pay
- Google Pay
Ну і навіщо знадобився другий том? І правда, він був підготовлений пізніше, коли виявилося, що перший "залишив за бортом" чи не саму суть французької кухні, а саме те, що найпростіше, спочатку селянське блюдо відмінно підходить для вишуканого званого обіду.
Справді, Биски з омарів і крабів (вам докладно роз'яснять, як їх вибирати і обробляти), фарширована яловича вирізка (ви дізнаєтеся, як правильно фарширувати і шпигувати), сідло баранчика (а це взагалі що таке?), Вишукано приготовані овочі ( скажімо, гратен з картоплі і цикорію Дофінуаз), чарівні десерти (шербети, муси, креми) - все це не тільки неймовірно смачно, але і цілком здійсненно на самій звичайної домашньої кухні. Окрема глава другого тому присвячена випічці французького хліба, який сам по собі є делікатесом.
"Уроки французької кулінарії" стануть у пригоді як молодій жінці (та й чоловікові, чому ні?), Якій подобається готувати, так і досвідченим кулінарові, бажаючому відточити свою майстерність і порадувати домашніх або гостей чимось новеньким.