Bizlit +38 (099) 562-25-63

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

Святкові львівські пляцки

Святкові львівські пляцки

600 грн
600
7 людей додали у Вишлист
Очікується
Дата надходження поки не відома
Обкладинка Тверда
К-ть сторінок 128 стр
ISBN 978-617-12-9302-1
Формат 170x245 мм
Мова українська
Доставка:
  • Вартість від 29 грн
  • Термін доставки 1-4 дні
  • Доставляємо службами Нова Пошта або Укрпошта
  • Безкоштовна доставка від 1000 грн
  • Міжнародна відправка (доставка в інші країни світу)
Гарантія:
  • Повернення, обмін протягом 14 днів
Варіанти оплати:
  • Готівкою (в відділенні кур'єрської служби)
  • Картою VISA або MASTERCARD
  • Apple Pay
  • Google Pay

Пляцки — традиційна святкова випічка заходу України. У кожному десерті вдало поєднано бісквітні або пісочні коржі та різноманітні начинки і прошарки з ягід, яблук, шоколаду, горіхів, сухофруктів, карамелі, сиру — фантазія господинь безмежна. На зрізі ця випічка схожа на витвір мистецтва! А готувати її значно легше, ніж модні торти й капкейки. Для цього не потрібні спеціальні форми, бо пляцки печуть і збирають прямо в деку. Пані Леся пропонує 45 нових рецептів чарівних і на вигляд, і на смак пляцків, що прикрасять будь-яке свято! «Золоті дукати» «Галицька вишиванка» «Червоний мак» «Кавове зернятко» «Горіховий молодець» «Сирні мандри» «Вишневий вулик» «Медова хмаринка» Таких смаколиків ваші рідні ще не куштували!

Показати повністю
Відгуки про Святкові львівські пляцки
0 / 5
Залишити відгук
Леся Кравецька

Леся Кравецька — авторка популярних кулінарних книг, відома блогерка та фудфотограф. Посідає перше місце в рейтингу користувачів сайту рецептів Cookorama, кулінарний експерт порталу Na Proby. Фах біолога здобула у Львівському університеті імені Франка (1993).

З тридцяти років кулінарного досвіду близько десятиліття ділиться своїми секретами приготування їжі з читачами популярних видань та інтернет-сторінок. Своїм куховарським дебютом авторка називає власноручну випічку, яку приготувала ще в третьому класі. Здобула популярність завдяки відкриттю старовинних рецептів української, зокрема галицької кухні, а також цікавим експериментам та авторським рецептам, доповненими власними фото. Її книги розраховані на широку аудиторію: від початківців до вправних господинь. 

Ви дивились

Фотографії