Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!
![](https://bizlit.com.ua/image/cache/data/images5/kniga-pro-kulinarnu-spravu-rymljan-350x465.jpg)
![](https://bizlit.com.ua/image/cache/data/images5/kniga-pro-kulinarnu-spravu-rymljan1-350x465.jpg)
![](https://bizlit.com.ua/image/cache/data/images5/kniga-pro-kulinarnu-spravu-rymljan2-350x465.jpg)
![](https://bizlit.com.ua/image/cache/data/images5/kniga-pro-kulinarnu-spravu-rymljan3-350x465.jpg)
![](https://bizlit.com.ua/image/cache/data/images5/kniga-pro-kulinarnu-spravu-rymljan4-350x465.jpg)
![](https://bizlit.com.ua/image/cache/data/images5/kniga-pro-kulinarnu-spravu-rymljan5-350x465.jpg)
![](https://bizlit.com.ua/image/cache/data/images5/kniga-pro-kulinarnu-spravu-rymljan6-350x465.jpg)
![](https://bizlit.com.ua/image/cache/data/images5/kniga-pro-kulinarnu-spravu-rymljan7-350x465.jpg)
![](https://bizlit.com.ua/image/cache/data/images5/kniga-pro-kulinarnu-spravu-rymljan8-350x465.jpg)
![](https://bizlit.com.ua/image/cache/data/images5/kniga-pro-kulinarnu-spravu-rymljan9-350x465.jpg)
![](https://bizlit.com.ua/image/cache/data/images5/kniga-pro-kulinarnu-spravu-rymljan10-350x465.jpg)
Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!
Код товару: 144940 |
Фотографії
Автор: Марк Ґавій Апіцій
Видавництво: Апріорі
Обкладинка
Тверда
К-ть сторінок
192 стр
ISBN
978-617-629-891-5
Формат
150x220 мм
Мова
українська
Видання презентує перший український переклад єдиної повністю збереженої збірки рецептів з часів античності. Її авторство приписують легендарному Марку Ґавію Апіцію – кулінару-гурману, який жив у Римі за часів епохи імператора Тіберія. Вона містить приблизно 500 рецептів як з І ст. н. е., так і кухонні переписи й поради вже пізньоантичного часу.
В останньому розділі подано адаптовані для сучасності переписи оригінальної давньоримської кухні. Видання адресоване дослідникам античності, кухарям, господиням, усім, хто цікавиться кулінарною справою.