Є в наявності
Bizlit +380995622563

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

Є в наявності

Про кулінарну справу римлян

Код товару: 144940
Новинка

Фотографії

Автор: Марк Ґавій Апіцій

Видавництво: Апріорі
Код товару: 144940
320 грн
320

0 людей додали у Вишлист

На складі

Автор: Марк Ґавій Апіцій

Видавництво: Апріорі

Обкладинка

Тверда

К-ть сторінок

192 стр

ISBN

978-617-629-891-5

Формат

150x220 мм

Мова

українська

Опис книги Про кулінарну справу римлян

Видання презентує перший український переклад єдиної повністю збереженої збірки рецептів з часів античності. Її авторство приписують легендарному Марку Ґавію Апіцію – кулінару-гурману, який жив у Римі за часів епохи імператора Тіберія. Вона містить приблизно 500 рецептів як з І ст. н. е., так і кухонні переписи й поради вже пізньоантичного часу.

В останньому розділі подано адаптовані для сучасності переписи оригінальної давньоримської кухні. Видання адресоване дослідникам античності, кухарям, господиням, усім, хто цікавиться кулінарною справою.

Відгуки про Про кулінарну справу римлян

0 / 5

5 зірок

0

4 зірки

0

3 зірки

0

2 зірки

0

1 зірка

0


Про кулінарну справу римлян відгуки