Ізабель Лежерон, магістр вина — хрестоносець руху за натуральні вина. Вона заснувала надзвичайно успішний фестиваль натуральних, органічних і біодинамічних вин, виготовлених з мінімальним втручанням у процес, «RAW WINE», який щорічно відбувається в Лондоні, Берліні, Нью-Йорку і Лос-Анджелесі.
Вона дає рекомендації провідним ресторанам щодо винної карти і веде власне телевізійне шоу на Travel Chanel. Стала першою француженкою, яка отримала звання Магістр вина. Більше дізнатися про Ізабель та її роботу можна на www.isabellelegeron.com. Живе в Лондоні, Велика Британія.
Натуральне вино. Вступ до органічних та біодинамічних вин, які виготовляють природним способом
- Вартість від 29 грн
- Термін доставки 1-4 дні
- Доставляємо службами Нова Пошта або Укрпошта
- Безкоштовна доставка від 1000 грн
- Міжнародна відправка (доставка в інші країни світу)
- Повернення, обмін протягом 14 днів
- Готівкою (в відділенні кур'єрської служби)
- Картою VISA або MASTERCARD
- Apple Pay
- Google Pay
Процес виготовлення вина стає дедалі більш ненатуральним: починаючи від розбризкування пестицидів на виноградниках, і до надмірного застосування сульфітів і домішок у погребі. Проте, на щастя, існує інший спосіб виноробства, про який розповідає Ізабель Лежерон. Вона популяризує натуральне вино у всьому світі та проводить надзвичайно успішну виставку вина «RAW WINE» в Лондоні, Берліні, Нью-Йорку і Лос-Анджелесі.
В цій книжці Ізабель пояснює, чому найкращі та автентичні вина виготовляють саме натуральним способом. Наразі не існує офіційного визначення натуральних вин. Але це вина, які виготовляють із винограду, вирощеного органічним (або біодинамічним) методом, в які нічого не додають і не забирають під час виробництва. Хіба використовується зовсім небагато сульфітів. Це старий, добрий, створений самою природою спосіб ферментації виноградного соку у вино.
Якщо тобі не байдуже, що у твоєму бокалі, якщо ти хочеш поринути у світ унікальних ароматів і смаків або залюбки підтримуєш невеликих виробників, тоді тобі обов’язково потрібно дізнатися більше про натуральні вина і де їх можна знайти. У книзі дізнаєшся, як виготовляють вина, познайомишся із деякими виробниками і знайдеш дегустаційні примітки про понад 140 найкращих вин, які неодмінно варто скуштувати.
Видання здійснено за ініціативи Wine Bureau.