Bizlit +38 (099) 562-25-63

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

My Odessa Cuisine

My Odessa Cuisine

937 грн
937
0 людей додали у Вишлист
Нема в продажі
Обкладинка Тверда
К-ть сторінок 256 стр
ISBN 9786177559695
Формат 220х285 мм
Мова англійська
Доставка:
  • Вартість від 29 грн
  • Термін доставки 1-4 дні
  • Доставляємо службою Нова Пошта
  • Безкоштовна доставка від 1000 грн
  • Міжнародна відправка (доставка в інші країни світу)
Гарантія:
  • Повернення, обмін протягом 14 днів
Варіанти оплати:
  • Готівкою (в відділенні кур'єрської служби)
  • Картою VISA або MASTERCARD
  • Apple Pay
  • Google Pay

As if in a cauldron, Odessa cuisine has combined Ukrainian hospitality, Jewish resourcefulness, eastern fragrances, Russian solidity, French multilayeredness, and the spiciness of the Caucasus. While having absorbed the best from each, Odessa cuisine then flavored dishes with a wedge of the southern sun, a pinch of salt from the generous sea, and the aroma of ripe tomatoes.

Показати повністю
Відгуки про My Odessa Cuisine
0 / 5
Залишити відгук
Савва Лібкін

Відомий український ресторатор, колумніст, представник одеської культури. Співвласник ресторанної корпорації "Реста". Автор книги "Моя одеська кухня".

Народився в Одесі 1961 року. Закінчив Одеську художню школу, потім – навчання в Одеському кулінарному училищі за спеціальністю «кухар» та заочна освіта у Технікумі громадського харчування за спеціальністю «технолог громадського харчування». Перед тим, як відкрити власний ресторанний бізнес у 1993 році, тривалий час працював управлінцем у державних підрозділах громадського харчування. Першим комерційним проектом Савелія стає компанія "Драйв-Ін", гості якої могли купити піцу, не залишаючи свого автомобіля.

У 2005 році компанія «Драйв-Ін» була перетворена на ресторанну корпорацію «Реста». Під керівництвом Савелія в корпорації «Реста» було придумано та втілено концепції знакових ресторанів «Стейкхаус. М'ясо та вино», «Грінвіч», «Пан-Піцца», «Дача», «Компот» та «Тавернетта». Ці ресторани відвідують відомі артисти, політики та бізнесмени з усього світу, але насамперед вони затребувані одеситами та гостями міста. Відкритий корпорацією «Реста» у Празі ресторан «La Veranda» став першим проектом рестораторів з України, удостоєним згадки у Червоному гіді Мішлен.

Ресторани корпорації «Реста» удостоєні багатьох українських та міжнародних премій. Серед останніх досягнень - "Золота пальмова гілка ресторанного бізнесу 2013" за версією The Leaders Club International, отримана рестораном "Тавернетта".

Савелій Лібкін про свою роботу: «Корпорація «Реста», співвласником якої я є, розвиває ресторанний бізнес вже 20 років, і за цей час нами було відкрито цілу обойма успішних ресторанів. Окремим приводом для гордості є те, що ці заклади стали не лише місцями, куди люди ходять обідати, вечеряти та зустрічатися з друзями, а й перейшли до розряду міських пам'яток, які створюють неповторний образ Одеси».

Інші книжки цього автора

Ви дивились

Фотографії