Немає в наявності
Bizlit +380995622563

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

Немає в наявності

Кулінарна алхімія. Про всі інгредієнти випічки, їх взаємодію та вплив на тісто

Код товару: 124711
Код товару: 124711
320 грн
320

3 людини додали у Вишлист

Скоро у продажу
Дата надходження поки не відома

Обкладинка

Тверда

К-ть сторінок

176 стр

ISBN

978-617-12-8891-1

Формат

150х220 мм

Мова

українська

Опис книги Кулінарна алхімія. Про всі інгредієнти випічки, їх взаємодію та вплив на тісто

Сумлінне дотримання пропорцій та послідовності додавання інгредієнтів — це лише половина успішної роботи з тістом. Бо іноді трапляється таке, що наче й робив усе за рецептом, а кекс не підійшов, бісквіт занадто сухий чи розвалилися сирники. А усе тому, що ми навіть не задумаємося над тим, як взаємодіють між собою цукор, масло, дріжджі, барвники, борошно та інші складники смачного, пухкого та ніжного тіста. Я, Леся Кравецька, вправна господиня, кулінарна блогерка та знавчиня української кухні з радістю поділюся з вами секретами ідеальної випічки, а ще приправлю кожен рецепт цікавими історіями (кулінарними та життєвими). Ця книжка книги для тих, хто не просто хоче дотримуватися інструкції приготування рецептів, а прагне зрозуміти роль інгредієнтів і суть базових процесів, які відбуваються у тісті. Опанувавши цю кулінарну алхімію, ви зможете легко та без остраху змінювати базові рецепти на власний смак, ускладнювати їх або спрощувати, орієнтуючись на свій смак та вподобання членів своєї родини. Маковий медівник Кокосовий рулет з желейною начинкою Морквяна паска Пиріг «Рибка у сметані» Десертний «хліб» Хмаринка А якщо буде потрібна швидка кулінарна допомога — стукайте три рази і кличте Лесю. Я завжди рада допомогти.

Відгуки про Кулінарна алхімія. Про всі інгредієнти випічки, їх взаємодію та вплив на тісто

0 / 5

5 зірок

0

4 зірки

0

3 зірки

0

2 зірки

0

1 зірка

0


Кулінарна алхімія. Про всі інгредієнти випічки, їх взаємодію та вплив на тісто відгуки