Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!
Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!
Код товару: 137402 |
Фотографії
Обкладинка
Тверда
К-ть сторінок
352 стр
ISBN
9786178025113
Формат
205х255 мм
Мова
українська
«Формулу смаку» написала людина, яка розуміє, що смак — усьому голова. Ця книга не для зануд, які хочуть заглибитися в амінокислоти, гелі та осмос. Ця книга про те, як готувати страви з оптимальними смаковими та ароматичними властивостями.
Для Ніка Шарми смакоароматичний букет — складне явище. Це емоції, вигляд, звук, текстура, аромат і смак. Смак може бути яскравий, гіркий, солоний, солодкий і умамі. Кулінарія Індії, яка включає десятки регіональних і місцевих кухонь, чудово представляє цю складність». — Крістофер Кімбол.
«Що ми називаємо “смачним”? Це поєднання елементів, яке формує єдиний цілісний досвід. Завдяки знанням, як інгредієнти поводяться й чому, і як вони впливають на смак, я покращив свою кухарську майстерність — тож ці знання навчать і вас готувати краще. У цій книзі ми розглянемо окремо кожен елемент — емоції, пам’ять, вигляд, звук, відчуття в ротовій порожнині (текстуру), аромат і смак, — щоб зрозуміти роль, яку він відіграє у повсякденній кулінарії. “Формула смаку” допоможе вам почуватися впевненіше на кухні, тому що, врешті-решт, ви дізнаєтеся, як працює смакоароматичний букет, і матимете з цього користь». — Нік Шарма