Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!
Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!
Код товару: 135974 |
Автор: Григорий Дубовис
Видавництво: Фоліо
Обкладинка
Тверда
К-ть сторінок
784 стр
ISBN
978-617-551-185-5
Мова
російська
Григорій Дубовіс, історик і кулінар, що написав понад 20 кулінарних книг, у цьому виданні зібрав для любителів і знавців кулінарії тисячі рецептів однієї з найдавніших кухонь — єврейської, яка завдяки повсюдному розселенню євреїв по всьому світу увібрала в себе все найкраще з народу. водночас подарувавши їм свої самобутні страви.
Євреї знають, що таке смак життя та смак справжньої їжі, а назви їхніх страв – манделах та гефілте, тейглаф та фарфелах, хазерет та чолнт – звучать як поезія. На думку автора, зрозуміти історію народу без кулінарії абияк можна, але національну кухню без історії та культури вивчати безглуздо. А тому на сторінках книги він запрошує у співрозмовники Довлатова та Бабеля, Шолом-Алейхема та Жванецького, Діну Рубіну та Губермана.
Великі знання в галузі кулінарії, іронія та гумор Григорія Дубовіса допоможуть справжнім гурманам отримати задоволення від приготування страв єврейської кухні, так і від інтелектуального читання.