Вы всегда можете переключить на украинский язык, воспользовавшись переключателем в шапке сайта
СПАСИБО
Код креативности. Как искусственный интеллект учится писать, рисовать и думать
Маркус Дю Сотой
250 грн
Одиниці вимірювання
Не указан
200 грн
MBA в кармане. Практическое руководство по развитию ключевых навыков управления
Барри Пирсон, Нил Томас
305 грн
Клиенты на всю жизнь
Карл Сьюэлл
405 грн
Код товару: 80781 |
Доставка:
Гарантія:
Варіанти оплати:
Обкладинка
Тверда
К-ть сторінок
472 стр
ISBN
978-5-699-90274-3
Формат
138x212 мм
Мова
російська
Доставка:
Гарантія:
Варіанти оплати:
"Одні люди ставляться до їжі легко, для інших вона є темою численних сумнівів і роздумів.
До недавнього часу я належала до другої категорії: у мене теж складалися непрості стосунки
з їжею. І ось, нарешті, на власний подив і радості, мені вдалося перейти на іншу сторону. У цій
книзі я спробую розповісти, як таке стало можливим. "
Ця книга докладно крок за кроком описує те, як народжуються наші пристрасті, симпатії і антипатії до різних продуктів і страв.
З одного боку, генетика, сімейні традиції, соціальне оточення дуже впливає на формування наших смаків. З іншого боку - все не так безнадійно, як здається на перший погляд, якщо знати витоки, закони, і усвідомлено йти на їх зміну.
Книга читається з великим інтересом, в ній багато історій про прагнення людей прийти до корисного і в той же час бажаного способу життя, в якій їжа - найголовніший її джерело.
12 недель в году. Как за 12 недель сделать больше, чем другие успевают за 12 месяцев
Брайан Моран, Майкл Леннингтон
360 грн
Энергия крахмала. Ешьте вкусно, заботьтесь о здоровье и худейте навсегда
Джон Макдугалл и Мэри Макдугалл
311 грн
Пациент Разумный. Ловушки "врачебной" диагностики, о которых должен знать каждый
Алексей Водовозов
123 грн
| 1
м. Харків
Девиз BIZLIT - Дешевше не знайдеш!
І це дійсно так, нижче наших цін знайти дуже важко.
На жаль, за кожною ціну не встежити, але ми намагаємося
ВАЖЛИВО!
Точну дату відвантаження уточнюйте, будь ласка, у нашого менеджера за телефонами, вказаними на сайті.
У зв'язку з величезною завантаженістю складу можливі незначні затримки!