Bizlit +380995622563
Є в наявності

Сам себе шеф-повар. Как научиться готовить без рецептов (суперобложка)

Код товару: 81302
15

Автор: Ева Пунш

Видавництво: Альпина Паблишер
Код товару: 81302
324 грн
324

20 людин додали у Вишлист

| 15
На складі

Автор: Ева Пунш

Видавництво: Альпина Паблишер

Обкладинка

Суперобкладинка

К-ть сторінок

240 стр

ISBN

978-5-9614-5517-5

Формат

145х215 мм

Вага

390 г

Мова

російська

5 5 15

Опис книги Сам себе шеф-повар. Как научиться готовить без рецептов (суперобложка)

Щоденне приготування їжі - одне з найбільш рутинних і нудних побутових занять. Копітка підбір рецептів і вишукування відповідних інгредієнтів, точне проходження алгоритму і суворе дотримання температурного режиму - таке нудне заняття набридне навіть відбулася і досвідченою домогосподарці.

Книга Єви Пунш “Сам себе шеф-повар” допоможе перетворити щоденну потребу в яскраве захоплення, що дозволяє максимально продемонструвати свої творчі навички, розкрити здібності до гастрономічної імпровізації і кулінарним експериментам. Незважаючи на велику кількість спеціальної літератури, знайти дійсно вартий рецепт в наш час дуже складно.

Велика кількість готових напівфабрикатів, які не вимагають обробки, закладів швидкого харчування з ситними перекусами, а також кур'єрських служб доставки з уже готовою домашньою їжею теж накладає свій відбиток. Автор книги Єва Пунш повертає природне бажання і вміння готувати вдома навіть тим людям, які ніколи не любили стояти біля плити. Вона вчить справлятися, як з готовими рецептами, так і створювати свої власні унікальні алгоритми в легкій невимушеній формі.

Незважаючи на те, що книга “Сам себе шеф-повар” не ілюстрована яскравими фотографіями, в ній міститься багато корисної інформації:

  • про всіх видах продуктів харчування - від різних м'яса до круп і злаків;
  • про правила вибору інгредієнтів для конкретного блюда;
  • про особливості приготування кулінарних шедеврів - перше, друге, десертів;
  • про різні види тесту, переваги та недоліки аксесуарів для роботи з ним, а також багато іншого.

Купити книгу “Сам себе шеф-повар” обов'язково потрібно всім тим, хто робить перші кроки в світі кулінарії і починає її вивчати. Посібник дає базові уявлення про процес приготування будь-яких страв і дарує чітке розуміння основних кулінарних алгоритмів. Адже з точки зору автора, головне - не магія красивого рецепта, а сувора наукова технологія.

Відгуки про Сам себе шеф-повар. Как научиться готовить без рецептов (суперобложка)

5 / 5


5 зірок

15

4 зірки

0

3 зірки

0

2 зірки

0

1 зірка

0


Сам себе шеф-повар. Как научиться готовить без рецептов (суперобложка) відгуки

Автори книги Сам себе шеф-повар. Как научиться готовить без рецептов (суперобложка)

В 2000 году окончила сценарный факультет ВГИК, много лет была винным и ресторанным критиком. В 2006-м получила образование «повар-кондитер». Работала в различных кафе и ресторанах Санкт-Петербурга... Подробнее