Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!
Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!
Вы всегда можете переключить на украинский язык, воспользовавшись переключателем в шапке сайта
СПАСИБО
Їжа, що змінює життя. Збірник самарі (українською мовою) + аудіокнижка
Команда авторів Моноліт Bizz
500 грн
Велика книга настільних детективних ігор
Аріанна Белуччі
750 грн
Тільки я візьму новий рівень. Том 3
Chugong
518 грн
Комплект із двох збірників самарі «Тайм-менеджмент» та «Штучний інтелект і нейромережі»
Команда авторів Моноліт Bizz
950 грн
Клиенты на всю жизнь
Карл Сьюелл
400 грн
Книга-розмальовка «Квіти»
Ольга Марс
675 грн
Я не знаю, як про це писати
Ирена Карпа
480 грн
Відомий український ресторатор, колумніст, представник одеської культури. Співвласник ресторанної корпорації "Реста". Автор книги "Моя одеська кухня".
Народився в Одесі 1961 року. Закінчив Одеську художню школу, потім – навчання в Одеському кулінарному училищі за спеціальністю «кухар» та заочна освіта у Технікумі громадського харчування за спеціальністю «технолог громадського харчування». Перед тим, як відкрити власний ресторанний бізнес у 1993 році, тривалий час працював управлінцем у державних підрозділах громадського харчування. Першим комерційним проектом Савелія стає компанія "Драйв-Ін", гості якої могли купити піцу, не залишаючи свого автомобіля.
У 2005 році компанія «Драйв-Ін» була перетворена на ресторанну корпорацію «Реста». Під керівництвом Савелія в корпорації «Реста» було придумано та втілено концепції знакових ресторанів «Стейкхаус. М'ясо та вино», «Грінвіч», «Пан-Піцца», «Дача», «Компот» та «Тавернетта». Ці ресторани відвідують відомі артисти, політики та бізнесмени з усього світу, але насамперед вони затребувані одеситами та гостями міста. Відкритий корпорацією «Реста» у Празі ресторан «La Veranda» став першим проектом рестораторів з України, удостоєним згадки у Червоному гіді Мішлен.
Ресторани корпорації «Реста» удостоєні багатьох українських та міжнародних премій. Серед останніх досягнень - "Золота пальмова гілка ресторанного бізнесу 2013" за версією The Leaders Club International, отримана рестораном "Тавернетта".
Савелій Лібкін про свою роботу: «Корпорація «Реста», співвласником якої я є, розвиває ресторанний бізнес вже 20 років, і за цей час нами було відкрито цілу обойма успішних ресторанів. Окремим приводом для гордості є те, що ці заклади стали не лише місцями, куди люди ходять обідати, вечеряти та зустрічатися з друзями, а й перейшли до розряду міських пам'яток, які створюють неповторний образ Одеси».
г. Харьков
Девиз BIZLITа - Дешевле не найдёшь!
И это действительно так, ниже наших цен найти очень тяжело.
К сожалению, за каждой ценой не уследить, но мы пытаемся
ВАЖНО!
Точную дату отгрузки уточняйте, пожалуйста, у нашего менеджера по телефонам, указанным на сайте.
В связи с огромной загруженностью склада возможны незначительные задержки!