Bizlit +38 (099) 562-25-63

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

РаціON. Як їжа впливає на нас, а ми на неї

РаціON. Як їжа впливає на нас, а ми на неї

500 грн
500
0 человек добавили в Вишлист
На складе
Переплет Твердый
К-во страниц 240 стр
ISBN 978-617-170-591-3
Формат 145х200 мм
Язык украинский
Доставка:
  • Стоимость от 29 грн
  • Срок доставки 1-4 дня
  • Доставляем службой Новая Почта
  • Бесплатная доставка от 1000 грн
  • Международная отправка (доставка в другие страны мира)
Гарантия:
  • Возврат, обмен в течение 14 дней
Варианты оплаты:
  • Наличными (в отделении курьерской службы)
  • Картой VISA или MASTERCARD
  • Apple Pay
  • Google Pay

Книга «РаціON. Як їжа впливає на нас, а ми на неї» — це нонфікшн із нутриціології, створений професором-патофізіологом Віктором Досенком і письменницею й редакторкою Іриною Виговською. Видання проілюструвала художниця Маргарита Вінклер. Перед початком роботи над книгою автори поставили собі завдання: не писати сухою академічною мовою й викладати матеріал у легкому стилі без зайвої науковості.

Відтак їхнє напрацювання — це не енциклопедичний огляд системи збалансованого харчування, а радше конструктивний діалог між дослідником і людиною, що тривалий час жила з розладами харчової поведінки. Досенко й Виговська говорять про сутність здорового раціону, окреслюють важливість дієти та аргументують, чому не варто демонізувати їжу або ж діаметрально протилежно — шукати в ній розраду.

Книгу відкриває інтерв'ю з авторами, що висвітлює їхні позиції щодо харчування й впливу продуктів на організм.

Матеріали доповнюють QR-коди, після переходу за якими можна перевірити написане й поглибити знання з конкретної теми.

Наприкінці кожного розділу наведено глосарій з поясненням складних слів і термінів. 

У нонфікшні «РаціON. Як їжа впливає на нас, а ми на неї» Віктор Досенко та Ірина Виговська розповідають про принципи еволюційного аспекту споживання їжі. Вони обґрунтовують нейрофізіологічний зв’язок між харчуванням і настроєм, діляться порадами щодо формування повсякденного меню з обов'язковими нутрієнтами та пояснюють, яку користь і шкоду мають певні продукти. Автори не закликають негайно змінювати свої харчові звички, а радять поглянути на їжу під раціональним кутом.

Як не чергувати голодування з переїданням, як припинити нав'язливо рахувати калорії, які переваги та недоліки сучасних трендів у харчуванні та чи навсправжки послідовники вегетаріанства живуть довше? Відповіді дуже близько, залишилося тільки купити «РаціON. Як їжа впливає на нас, а ми на неї». Автори спростовують доволі поширені хибні твердження щодо розробки збалансованого раціону та надають наукове пояснення харчових міфів, створюючи підґрунтя для свідомої взаємодії з їжею.

Показать полностью
Отзывы о РаціON. Як їжа впливає на нас, а ми на неї
0 / 5
Оставить отзыв
Марк Лівін
Марк Лівін (справжнє ім'я Валерій Катерушин) народився в Івано-Франківську. Почав писати у віці 19 років короткі есе та верлібри, які поширює в соціальних мережах. Працював редактором декількох обласних івано-франківських газет та всеукраїнського тижневика «Новини і сенсації».

З 2010 року, крім журналістики, працює у сфері реклами, маркетингу і копірайтингу. В 2013-2015 роках став контент-директором в digital-агенстві. Після цього у 2016-2017 роках обіймав посаду директора з маркетингу на Громадському телебаченні. В березні 2017 року став заступником головного редактора інтернет-видання The Village Україна. 

В 2016 році разом з Катериною Бабкіною запустив bookchallengeua. Метою челенджу була популяризація української книги та читання. Книжкова ініціатива мала велику популярність в соцмережах, також про неї багато писали українські ЗМІ.

В творчості автора надихає соціальна тематика, життєві історії, які він висвітлює не тільки в авторських колонках, але і в своїх книжках. Твори письменника перекладені угорською, румунською, англійською, німецькою, польською мовами. 
Ірина Виговська
Ірина Виговська – українська письменниця, редакторка та авторка книг. Вона є голосом подкасту «І будуть люди», а також працювала головною редакторкою The Village Ukraine. Наразі обіймає посаду головної редакторки Punkt Publishing. Ірина стала співавторкою книги «Пригоди в Кровбурзі» у співпраці з громадською організацією «Агенти крові».

«Агенти крові» — ініціатива, що популяризує донорство крові в Україні, організовує кампанії зі збору донорської крові та працює над підвищенням обізнаності про його важливість.

Авторками книги від організації стали її засновниця Олена Балбек, а також Марина Козлова та Іванка Коваль. 
Віктор Досенко

Віктор Досенко (нар. 3 червня 1970, Львів, УРСР) — український патофізіолог, генетик, завідувач відділу загальної та молекулярної патофізіології Інституту фізіології імені О. О. Богомольця НАН України, професор.

Другие книги этого автора

Що зі мною? Як розвинути стійкість і жити якісно

Марк Лівін, Софія Терлез

500 грн

На складе

Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях

Ілля Полудьонний, Марк Лівін

390 грн

Нет в продаже

Простими словами. Як розібратися у своїй поведінці

Ілля Полудьонний, Марк Лівін

390 грн

Нет в продаже

Комплект Простими словами + Можливо, вам варто з кимось поговорити

Ілля Полудьонний, Лорі Ґоттліб, Марк Лівін

780 -5% 741 грн

Нет в продаже

Як це, війна? Психологічний досвід повномасшатбного вторгнення

Ілля Полудьонний, Марк Лівін

423 грн

Нет в продаже

Комплект Як ти там? + Як це, війна?

Ілля Полудьонний, Анна Гін, Марк Лівін

743 -5% 705 грн

Нет в продаже

Ви дивились

Фото