Гордон Рамзі - британський шеф-кухар шотландського походження, перший шотландець, який отримав одразу три зірки Мішлен! Також він - ведучий вельми успішних шоу, автор кулінарного шоу "Пекельна кухня".
Комплект Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати + Страви за 10 хвилин. 100 рецептів смачних страв нашвидкуруч
- Стоимость от 29 грн
- Срок доставки 1-4 дня
- Доставляем службами Новая Почта или УкрПочта
- Бесплатная доставка от 1000 грн
- Международная отправка (доставка в другие страны мира)
- Возврат, обмен в течение 14 дней
- Наличными (в отделении курьерской службы)
- Картой VISA или MASTERCARD
- Apple Pay
- Google Pay
Комплект складається з 2х книг:
Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати
Страви за 10 хвилин. 100 рецептів смачних страв нашвидкуруч
Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати
«Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати» книжка авторських рецептів відомого українського шеф-кухаря, блогера, чиї матеріали можна прочитати у рейтингових медіа, ведучого літературно-кулінарного шоу на «UA: Суспільне» та кулінарного експерта програми «Сніданок з 1+1» на каналі «1+1», реформатора шкільного харчування та автора першого в Україні кулінарного онлайн-курсу «Міркувати, як кухар» Євгена Клопотенка.
До книжки входять 70 рецептів, поділених на сім розділів: сніданки, закуски та салати, перші страви, другі страви, страви для дітей, солодкі страви, варення. Корисним доповненням є готові варіанти страв для особливих обідів та вечерь. Вступне слово та примітки автора мотивуватимуть читачів експериментувати на кухні, створюючи власні шедеври. Ілюструватимуть рецепти яскраві фуд-фото.
Страви за 10 хвилин. 100 рецептів смачних страв нашвидкуруч
Відомий шеф-кухар Гордон Рамзі пропонує до уваги читачів 100 рецептів оригінальних і неймовірно смачних страв, більшість з яких можна приготувати впродовж 10 хвилин. Ці страви неодмінно сподобаються вашій родині, і ви, коли куховаритимете, будете витрачати мінімум часу, адже поради автора допоможуть пришвидшити роботу на всіх етапах - як підготовки інгредієнтів, так і власне доведення страви до готовності.