Друзі, ми працюємо. Віримо в ЗСУ і нашу Перемогу! Слава Україні!
Друзі, ми працюємо. Віримо в ЗСУ і нашу Перемогу! Слава Україні!
Код товару: 1113 |
11 людей додали у Вишлист
Автор: Ирина Чадеева
Видавництво: Манн, Иванов и Фербер
Обкладинка
Тверда
К-ть сторінок
256 стр
ISBN
978-5-00057-288-7
Формат
205х260 мм
Мова
російська
Хоча випічка по праву вважається верхом кулінарного мистецтва, вона, як і будь-який майстерність, починається з дуже простих речей - тесту і начинки.
Ірина Чадеева розкладає чарівництво приготування хорошого торта або пирога на зрозумілі етапи і докладно розбирає кожен з них: які види тесту бувають і які особливості має кожен з них, як і з чого замісити правильне тісто, які помилки зустрічаються і як їх уникнути або виправити, які пристосування корисні на кухні, які продукти краще купити і як з них приготувати смачний пиріг.
Такий математичний підхід - аналіз, логіка і точність - допоможе уникнути помилок тим, хто вже давно на «ти» з тестом, і освоїтися з випічкою новачкам. Щоб стати майстром випічки, купите ваги, візьміть в руки книгу і послідовно відпрацюйте рецепт за рецептом. Пора на кухню!
Автор дуже докладно розповість вам про продукти, їх властивості, обладнанні і пристроях.
Види тіста:
Простіше не буває!
Для всіх, хто мріє стати справжнім гуру кулінарного мистецтва.