Немає в наявності
Bizlit +380995622563

Друзі, ми працюємо. Віримо в ЗСУ і нашу Перемогу! Слава Україні!

Немає в наявності

Пироговедение для начинающих. 60 рецептов

Код товару: 1113
Код товару: 1113
456 грн
456

11 людей додали у Вишлист

Нема в продажі

Обкладинка

Тверда

К-ть сторінок

256 стр

ISBN

978-5-00057-288-7

Формат

205х260 мм

Мова

російська

Опис книги Пироговедение для начинающих. 60 рецептов

Хоча випічка по праву вважається верхом кулінарного мистецтва, вона, як і будь-який майстерність, починається з дуже простих речей - тесту і начинки.

Ірина Чадеева розкладає чарівництво приготування хорошого торта або пирога на зрозумілі етапи і докладно розбирає кожен з них: які види тесту бувають і які особливості має кожен з них, як і з чого замісити правильне тісто, які помилки зустрічаються і як їх уникнути або виправити, які пристосування корисні на кухні, які продукти краще купити і як з них приготувати смачний пиріг.

Такий математичний підхід - аналіз, логіка і точність - допоможе уникнути помилок тим, хто вже давно на «ти» з тестом, і освоїтися з випічкою новачкам. Щоб стати майстром випічки, купите ваги, візьміть в руки книгу і послідовно відпрацюйте рецепт за рецептом. Пора на кухню!

Автор дуже докладно розповість вам про продукти, їх властивості, обладнанні і пристроях.

Види тіста:

  • Пісочне
  • Рубане солодке
  • Рубане несолодке
  • Кекси
  • Бісквіт
  • Меренга
  • Шоколад

Простіше не буває!

Для кого ця книга

Для всіх, хто мріє стати справжнім гуру кулінарного мистецтва.

Відгуки про Пироговедение для начинающих. 60 рецептов

0 / 5

5 зірок

0

4 зірки

0

3 зірки

0

2 зірки

0

1 зірка

0


Пироговедение для начинающих. 60 рецептов відгуки

Автори книги Пироговедение для начинающих. 60 рецептов

Ирина Чадеева
https://bizlit.com.ua/image/cache/data/avtor/avtor-irina-chadeeva-90x120.jpg
Ирина Чадеева — один из лучших кулинарных блогеров нашей страны. Вдумчивый, внимательный подход снискал ей горячую любовь читателей. «Делать все честно и от души —  это главный секрет успеха,... Подробнее