Друзі, ми працюємо. Віримо в ЗСУ і нашу Перемогу! Слава Україні!
Друзі, ми працюємо. Віримо в ЗСУ і нашу Перемогу! Слава Україні!
Код товару: 79918 |
Автор: Ева Пунш
Видавництво: Альпина Паблишер
Обкладинка
М'яка
ISBN
978-5-9614-5939-5
Формат
145х215 мм
Вага
310 г
Мова
російська
Про книгу
Мета цієї книги - розмова і про класичні поєднаннях, і про можливість внести в них зміни, підігнати їх під власний смак, сезонність, виправити, доповнити. А також про те, що з будь-якого правила - і навіть з «правил поєднання» - існують винятки. Насправді в світі поєднань всіх правил можна (і потрібно) порушувати, але для цього бажано їх спочатку вивчити.
Про що книга «Кухня по правилам і без: Що потрібно знати, щоб почати експериментувати»
«Дайте ж, дайте нових рецептик», - думаєте ви, відкриваючи чергову кулінарну книгу або включаючи ТВ-передачу. А ніяких «нових рецептик» не існує, набір продуктів обмежений, - зате безмежно кількість їх поєднань. Можна сперечатися про сотні варіантів борщу, тому що не тільки у різних господинь він виходить різним, але і у однієї і тієї ж господині раз на раз не доводиться: особливо якщо міняти не тільки склад інгредієнтів, але і технологію, порядок закладки, розмір нарізки, спосіб попередньої обробки продуктів (буряк спочатку відварювати або запікати, припускати у власному соку або обсмажувати в маслі). Але, перш ніж експериментувати, потрібно зрозуміти основи -як працюють спеції, прянощі та приправи (і чому це все різні речі); яка вам потрібна побутова техніка, інвентар, посуд і всякі «кухонні штучки»; як алкоголь поєднується з їжею - і як перетворити набір страв в гармонійний обід. Для кожної групи страв існують свої правила - і всі вони в гранично концентрованій формі викладені в цій книзі.
Чому книга «Кухня по правилам і без: Що потрібно знати, щоб почати експериментувати» гідна прочитання