Немає в наявності
Bizlit +380995622563

Друзі, ми працюємо. Віримо в ЗСУ і нашу Перемогу! Слава Україні!

Немає в наявності

Кухня по правилам и без. Что нужно знать, чтобы начать экспериментировать

Код товару: 79918

Автор: Ева Пунш

Видавництво: Альпина Паблишер
Код товару: 79918
312 грн
312

18 людей додали у Вишлист

Очікується
Наявність не раніше, ніж через 30 днів

Автор: Ева Пунш

Видавництво: Альпина Паблишер

Обкладинка

М'яка

ISBN

978-5-9614-5939-5

Формат

145х215 мм

Вага

310 г

Мова

російська

Опис книги Кухня по правилам и без. Что нужно знать, чтобы начать экспериментировать

Про книгу
Мета цієї книги - розмова і про класичні поєднаннях, і про можливість внести в них зміни, підігнати їх під власний смак, сезонність, виправити, доповнити. А також про те, що з будь-якого правила - і навіть з «правил поєднання» - існують винятки. Насправді в світі поєднань всіх правил можна (і потрібно) порушувати, але для цього бажано їх спочатку вивчити.

Про що книга «Кухня по правилам і без: Що потрібно знати, щоб почати експериментувати»
«Дайте ж, дайте нових рецептик», - думаєте ви, відкриваючи чергову кулінарну книгу або включаючи ТВ-передачу. А ніяких «нових рецептик» не існує, набір продуктів обмежений, - зате безмежно кількість їх поєднань. Можна сперечатися про сотні варіантів борщу, тому що не тільки у різних господинь він виходить різним, але і у однієї і тієї ж господині раз на раз не доводиться: особливо якщо міняти не тільки склад інгредієнтів, але і технологію, порядок закладки, розмір нарізки, спосіб попередньої обробки продуктів (буряк спочатку відварювати або запікати, припускати у власному соку або обсмажувати в маслі). Але, перш ніж експериментувати, потрібно зрозуміти основи -як працюють спеції, прянощі та приправи (і чому це все різні речі); яка вам потрібна побутова техніка, інвентар, посуд і всякі «кухонні штучки»; як алкоголь поєднується з їжею - і як перетворити набір страв в гармонійний обід. Для кожної групи страв існують свої правила - і всі вони в гранично концентрованій формі викладені в цій книзі.

Чому книга «Кухня по правилам і без: Що потрібно знати, щоб почати експериментувати» гідна прочитання

  • Ця книга написана на вимогу читачів попередньої, що розлетілися як гарячі пиріжки: Єва збирала питання, читала відгуки і врахувала побажання в «Кухні без кордонів». У першій книзі вона дала кубики, а в цій вчить будувати з них стабільні та гармонійні конструкції.
  • Написано в характерному для Єви стилі: ємко, коротко і чітко. Хто ще зміг би вмістити в одній главі огляд спецій, приправ і прянощів, а в іншій пояснити, як підібрати до страви правильний алкоголь?
  • Ну і, звичайно, не можна не відзначити ілюстрації - їх виконав той же художник, що і в «Сам собі шеф-кухаря», і вони неймовірно добре відтіняють насичений Лайфхак текст.

Відгуки про Кухня по правилам и без. Что нужно знать, чтобы начать экспериментировать

0 / 5

5 зірок

0

4 зірки

0

3 зірки

0

2 зірки

0

1 зірка

0


Кухня по правилам и без. Что нужно знать, чтобы начать экспериментировать відгуки

Автори книги Кухня по правилам и без. Что нужно знать, чтобы начать экспериментировать

Ева Пунш
В 2000 году окончила сценарный факультет ВГИК, много лет была винным и ресторанным критиком. В 2006-м получила образование «повар-кондитер». Работала в различных кафе и ресторанах Санкт-Петербурга... Подробнее