Bizlit +38 (099) 562-25-63

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

Дипломатична кухня воєнного часу

Дипломатична кухня воєнного часу

850 грн
850
Попередня дата виходу: 28.05.2025
0 людей додали у Вишлист
Очікується
Обкладинка Тверда
К-ть сторінок 296 стр
ISBN 978-617-8439-86-6
Мова українська
Доставка:
  • Вартість від 29 грн
  • Термін доставки 1-4 дні
  • Доставляємо службами Нова Пошта або Укрпошта
  • Безкоштовна доставка від 1000 грн
  • Міжнародна відправка (доставка в інші країни світу)
Гарантія:
  • Повернення, обмін протягом 14 днів
Варіанти оплати:
  • Готівкою (в відділенні кур'єрської служби)
  • Картою VISA або MASTERCARD
  • Apple Pay
  • Google Pay
Вас запросили на вишукану дипломатичну вечерю з повноцінним для такої нагоди меню. Її проводить український дипломат, а готує український шеф-кухар. Від аперитивів до холодних і гарячих закусок, основних страв, десертів і дижестивів — кожна страва та напій представляють як українську, так і світову кухню та поєднуються з історією про дипломатичні зусилля України під час відбиття рoсійського вторгнення.

Їжа та дипломатія завжди були взаємопов’язані, а війна додала цим відносинам нов ої глибин и смаку, інтенсивності й аромату. Якщо коротко, то Дмитро Кулеба розповідає, а Володимир Ярославський готує. Наприкінці вони разом із українським журналістом Вадимом Карпʼяком запрошують вас до розмови. Ця книжка складається з 25 рецептів і повʼязаних із ними історіями.
Показати повністю
Відгуки про Дипломатична кухня воєнного часу
0 / 5
Залишити відгук
Дмитро Кулеба

Дмитро Кулеба (нар. 19 квітня 1981, Суми, Українська РСР, СРСР) — український державний діяч та дипломат, колишній міністр закордонних справ України (4.03.2020 — 05.09.2024), член РНБО (2020 — 2024). Наймолодший в історії голова МЗС України.

Колишній віцепрем'єр-міністр України з питань європейської і євроатлантичної інтеґрації при уряді Олексія Гончарука, постійний представник України при Раді Європи, посол з особливих доручень МЗС України.

Син дипломата Івана Кулеби. Кавалер ордена «За заслуги» III ступеня. Кандидат юридичних наук (2006).

Володимир Ярославський
Володимир Ярославський (22 квітня 1979, Слуцьк, Білоруська РСР, СРСР) — український шеф-кухар, керівник і співвласник ресторанів «Lucky», «Shef's table», співзасновник міжнародної франшизи ресторанів «Nai», бренд-шеф магазину «Good Wine», співавтор кулінарної книги «100 рецептів на кожен день», а також суддя проєкту «МастерШеф Україна».

Один з 25 кращих шеф-кухарів України за версією Фокус-лістингу 2011 року. Постійний учасник фестивалю Chef's Week та спікер міжнародних конгресів шеф-кухарів Creative Chef's Summit, Chef Congress Fontegro, InRestFest.

З 2022 року активно займається благодійністю та прагне популяризувати сучасну українську кухню та культуру у світі.

Інші книжки цього автора

War for reality. How to win in the world of fakes, truths and communities

Дмитро Кулеба

530 грн

Очікується

Ви дивились

Фотографії