Друзі, ми працюємо. Віримо в ЗСУ і нашу Перемогу! Слава Україні!
Друзі, ми працюємо. Віримо в ЗСУ і нашу Перемогу! Слава Україні!
Код товару: 80663 |
Автор: Ирина Слисаревская
Видавництво: Эксмо
Обкладинка
Тверда
К-ть сторінок
112 стр
ISBN
978-5-699-91482-1
Формат
210x280 мм
Мова
російська
До сих пір печете тільки з пшеничного борошна? Не знаєте, як правильно замісити тісто? У книзі відомого блогера Ірини Слісаревской ви знайдете докладні відповіді на свої питання.
Так, пшеничне борошно - найпоширеніша. Але на цьому список видів борошна зовсім не обмежується. Гречана, рисова, кукурудзяна, мигдальна, вівсяна, цільнозерновий, Черемхова ... З цих видів ви зможете приготувати будь-яку випічку: від звичайного хліба до дивовижних пирогів, кексів, печива і тортів. Також дізнаєтеся, як правильно приготувати дріжджове тісто безопарним і опарним способом.
У кожному розділі ви знайдете цікаву історичну довідку. І, безсумнівно, кожній господині важливо знати, чим корисна та чи інша мука, де її використовують, як зробити «незвичайну» борошно в домашніх умовах і з чим поєднується даний вид. А найбільш допитливі читачі можуть знайти в кінці книги таблицю про харчову цінність, вітамінах і мінеральних речовинах кожного виду борошна.