Bizlit +38 (099) 562-25-63

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес

Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес

250 грн
250
2 человека добавили в Вишлист
Ожидается
Ожидаем поставку до 14 дней. Сроки уточняйте у менеджера
Переплет Твердый
К-во страниц 344 стр
ISBN 978-617-7730-25-4
Формат 140х210 мм
Язык украинский
Доставка:
  • Стоимость от 29 грн
  • Срок доставки 1-4 дня
  • Доставляем службами Новая Почта или УкрПочта
  • Бесплатная доставка от 1000 грн
  • Международная отправка (доставка в другие страны мира)
Гарантия:
  • Возврат, обмен в течение 14 дней
Варианты оплаты:
  • Наличными (в отделении курьерской службы)
  • Картой VISA или MASTERCARD
  • Apple Pay
  • Google Pay

Значна частина нових ресторанних бізнесів зазнають невдачі, а з тих, хто лишається - лише одиниці стають іконами. Денні Меєр розпочав роботу над проектом "Union Square Cafe" у 27 років, маючи гарну ідею та інвесторів, які у неї повірили. Зараз він є співвласником імперії ресторанів.

Як він це зробив? Чому хороший ресторан - це не лише їжа, а в першу чергу - клієнтський досвід? У цій книзі Меєр ділиться своєю філософією гостинності та розкриває історію успіху свого бізнесу. 

Показать полностью
Отзывы о Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес
0 / 5
Оставить отзыв

Ви дивились

Фото