Bizlit +38 (099) 562-25-63

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

Як відкрити ресторан. Магічний посібник з ресторанної справи

Як відкрити ресторан. Магічний посібник з ресторанної справи

490 грн
490
0 человек добавили в Вишлист
Ожидается
Дата поступления пока не известна
Переплет Твердый
К-во страниц 132 стр
Формат 205х250мм
Язык украинский
Доставка:
  • Стоимость от 29 грн
  • Срок доставки 1-4 дня
  • Доставляем службами Новая Почта или УкрПочта
  • Бесплатная доставка от 1000 грн
  • Международная отправка (доставка в другие страны мира)
Гарантия:
  • Возврат, обмен в течение 14 дней
Варианты оплаты:
  • Наличными (в отделении курьерской службы)
  • Картой VISA или MASTERCARD
  • Apple Pay
  • Google Pay

Книга виграла Премію KBU AWARDS 2023. Це не просто нагородження, це платформа для об’єднання всіх, хто любить читати, створювати та розповсюджувати українську нонфікшин літературу.

Це перший в історії випадок, коли на книгу оголошується передпродаж без жодної знижки. Просто тому, що з великою ймовірністю її пощастить отримати лише найспритнішим. Це перша високорентабельна інвестиція в улюблену справу для вашої дитини: перша книга - інструмент з ресторанної справи для дітей унікальний гайд гастрономічним світом безцінний досвід та любов на кожній сторінці франшиза від Дмитра Борисова вартістю в 490 гривень замість 50 тис. доларів перша, чесна, відверта, весела, практична та реалістична бізнес-книга з величезною порцією любові, адже без цього секретного інгредієнта успішного ресторану не відкрити.

Цим виданням ми оголошуємо старт унікальної серії практичних видань для дітей, що розповідатимуть про те, як влаштовано бізнес різних галузей та про те, як будувати власну справу не залежно від того, скільки тобі років. Ми відчиняємо двері перед нашими дітьми і голосно кажемо - Починай! Починай власну справу.

Показать полностью
Отзывы о Як відкрити ресторан. Магічний посібник з ресторанної справи
0 / 5
Оставить отзыв
Дмитрий Борисов

Коммерческий директор Мосигры. Суров, носит кепку, возит в багажнике биту, любит задавать странные вопросы на собеседованиях. В душе добр, как бобр. Если есть выбор между тем, чтобы работать работу и говорить, выбирает первое.

Ви дивились

Фото