Марія Сердюк - письменниця, журналістка, сценаристка телебачення та фудблогерка. Народилася 1 грудня 1986 року в Харкові. Вивчала журналістику в Харківському національному університеті ім. Каразіна. Працювала політичною оглядачкою у великій інформаційній агенції, сценаристкою на телебаченні та редакторкою гастрономічного розділу в лайфстайл-виданні.
Веде власний кулінарний блог «Котлетка», в якому ділиться рецептами простих страв та розповідає кумедні (а інколи й не дуже) історії про подорожі й кулінарні експерименти. Мешкає в Києві.
Авторка дитячих пізнавальних книжок про життя Коко Шанель, Чарлі Чапліна, Стіва Джобса та Ілона Маска, що виходять у видавництві «ІРІО».
Оповідання Маші Сердюк для підлітків увійшли до збірок «Чат для дівчат» («ВСЛ», 2016) і «Окуляри і кролик-гном» («Братське», 2017).
2018 року у співпраці з фотографинею Юлією Нієдрою та ілюстраторкою Марі Кінович вийшло нове нон-фікшн видання Маші Сердюк із покроковими рецептами для дітей «Ням! Готують діти» (видавництво «Братське»).
Як відкрити ресторан. Магічний посібник з ресторанної справи
- Стоимость от 29 грн
- Срок доставки 1-4 дня
- Доставляем службами Новая Почта или УкрПочта
- Бесплатная доставка от 1000 грн
- Международная отправка (доставка в другие страны мира)
- Возврат, обмен в течение 14 дней
- Наличными (в отделении курьерской службы)
- Картой VISA или MASTERCARD
- Apple Pay
- Google Pay
Книга виграла Премію KBU AWARDS 2023. Це не просто нагородження, це платформа для об’єднання всіх, хто любить читати, створювати та розповсюджувати українську нонфікшин літературу.
Це перший в історії випадок, коли на книгу оголошується передпродаж без жодної знижки. Просто тому, що з великою ймовірністю її пощастить отримати лише найспритнішим. Це перша високорентабельна інвестиція в улюблену справу для вашої дитини: перша книга - інструмент з ресторанної справи для дітей унікальний гайд гастрономічним світом безцінний досвід та любов на кожній сторінці франшиза від Дмитра Борисова вартістю в 490 гривень замість 50 тис. доларів перша, чесна, відверта, весела, практична та реалістична бізнес-книга з величезною порцією любові, адже без цього секретного інгредієнта успішного ресторану не відкрити.
Цим виданням ми оголошуємо старт унікальної серії практичних видань для дітей, що розповідатимуть про те, як влаштовано бізнес різних галузей та про те, як будувати власну справу не залежно від того, скільки тобі років. Ми відчиняємо двері перед нашими дітьми і голосно кажемо - Починай! Починай власну справу.