Б’янка Боскер — журналістка, що пише про їжу, вино, архітектуру та технології для найбільших світових видань: New Yorker online, Atlantic, New York Times Style Magazine, Food Wine, Wall Street Journal, Guardian і New Republic. Очолювала відділ технологій видання Huffington Post.
Схиблені на вині. Мандрівка у вишуканий світ сомельє
- Стоимость от 29 грн
- Срок доставки 1-4 дня
- Доставляем службами Новая Почта или УкрПочта
- Бесплатная доставка от 1000 грн
- Международная отправка (доставка в другие страны мира)
- Возврат, обмен в течение 14 дней
- Наличными (в отделении курьерской службы)
- Картой VISA или MASTERCARD
- Apple Pay
- Google Pay
Професійна журналістка Б’янка Боскер анічогісінько не розуміла у вині, аж поки не відкрила для себе цілий всесвіт, присвячений смаку, — роботу сомельє. Вражена їхніми надздібностями в орієнтуванні у смаку, жінка вирішила розібратися, чи зможе вона досягти такого ж рівня професіоналізму, та зрозуміти, що саме захоплює цих людей.
У цій історії, насиченій цікавістю, гумором та скептицизмом, Боскер відправляється у подорож, де зустрічається з підпільними групами дегустаторів, виробниками масмаркетного вина, нейронауковцями та сомельє найкращих ресторанів Нью-Йорка.