Ліса Москоні — доктор філософії, заступник директора Клініки профілактики хвороби Альцгеймера при Медичному коледжі Вейл Корнелл (Нью-Йорк), доцент наук з області неврології та радіології. Також є ад'юнкт-викладачем факультету психіатрії Нью-Йоркського університету медицини, Департаменту харчування в Школі харчування та суспільної охорони здоров'я Нью-Йоркського університету імені Стейнхардта.
Ліса Москоні має ступінь доктора наук в галузі неврології та ядерної медицини, та є сертифікованим фахівцем в області комплексного харчування й охорони здоров'я. Її дослідження з раннього виявлення хвороби Альцгеймера добре відомі в США та далеко за межами країни.
Наразі вивчає питання зниження ризику втрати пам'яті від хвороби Альцгеймера, та її запобігання у взаємозалежності із дієтою, правильним харчуванням, розвитком фізичної та розумової працездатності.
Їжа для мозку. Наука розумного харчування
- Стоимость от 29 грн
- Срок доставки 1-4 дня
- Доставляем службами Новая Почта или УкрПочта
- Бесплатная доставка от 1000 грн
- Международная отправка (доставка в другие страны мира)
- Возврат, обмен в течение 14 дней
- Наличными (в отделении курьерской службы)
- Картой VISA или MASTERCARD
- Apple Pay
- Google Pay
Наш мозок — особливий орган. Його робота безпосередньо залежить від їжі, яку ми споживаємо. Однак поради, які ми щодня бачимо в інтернеті, часто суперечливі й непослідовні. Одного дня ми читаємо, що треба за будь-яку ціну уникати холестерину, а наступного — що він навпаки підтримує здоров’я мозку.
Проблема таких сенсаційних заяв у тому, що лише мізерну їх частку було ретельно перевірено. То якою має бути їжа для мозку? Чи здатна лише сама оливкова олія врятувати від «Альцгеймера»? Яка глюкоза потрібна нашому мозкові? І як зробити свій корисний раціон не лише поживним, а й смачним?