Bizlit +38 (099) 562-25-63

Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!

Дипломатична кухня воєнного часу

Дипломатична кухня воєнного часу

850 грн
850
Предварительная дата выхода: 28.05.2025
0 человек добавили в Вишлист
Ожидается
Переплет Твердый
К-во страниц 296 стр
ISBN 978-617-8439-86-6
Язык украинский
Доставка:
  • Стоимость от 29 грн
  • Срок доставки 1-4 дня
  • Доставляем службами Новая Почта или УкрПочта
  • Бесплатная доставка от 1000 грн
  • Международная отправка (доставка в другие страны мира)
Гарантия:
  • Возврат, обмен в течение 14 дней
Варианты оплаты:
  • Наличными (в отделении курьерской службы)
  • Картой VISA или MASTERCARD
  • Apple Pay
  • Google Pay

Вас запросили на вишукану дипломатичну вечерю з повноцінним для такої нагоди меню. Її проводить український дипломат, а готує український шеф-кухар. Від аперитивів до холодних і гарячих закусок, основних страв, десертів і дижестивів — кожна страва та напій представляють як українську, так і світову кухню та поєднуються з історією про дипломатичні зусилля України під час відбиття рoсійського вторгнення.

Їжа та дипломатія завжди були взаємопов’язані, а війна додала цим відносинам нов ої глибин и смаку, інтенсивності й аромату. Якщо коротко, то Дмитро Кулеба розповідає, а Володимир Ярославський готує. Наприкінці вони разом із українським журналістом Вадимом Карпʼяком запрошують вас до розмови. Ця книжка складається з 25 рецептів і повʼязаних із ними історіями.

Показать полностью
Отзывы о Дипломатична кухня воєнного часу
0 / 5
Оставить отзыв
Дмитро Кулеба
Дмитро Кулеба (нар. 19 квітня 1981, Суми, Українська РСР, СРСР) — український державний діяч та дипломат, колишній міністр закордонних справ України (4.03.2020 — 05.09.2024), член РНБО (2020 — 2024). Наймолодший в історії голова МЗС України.

Колишній віцепрем'єр-міністр України з питань європейської і євроатлантичної інтеґрації при уряді Олексія Гончарука, постійний представник України при Раді Європи, посол з особливих доручень МЗС України.

Син дипломата Івана Кулеби. Кавалер ордена «За заслуги» III ступеня. Кандидат юридичних наук (2006).
Володимир Ярославський

Володимир Ярославський (22 квітня 1979, Слуцьк, Білоруська РСР, СРСР) — український шеф-кухар, керівник і співвласник ресторанів «Lucky», «Shef's table», співзасновник міжнародної франшизи ресторанів «Nai», бренд-шеф магазину «Good Wine», співавтор кулінарної книги «100 рецептів на кожен день», а також суддя проєкту «МастерШеф Україна».

Один з 25 кращих шеф-кухарів України за версією Фокус-лістингу 2011 року. Постійний учасник фестивалю Chef's Week та спікер міжнародних конгресів шеф-кухарів Creative Chef's Summit, Chef Congress Fontegro, InRestFest.

З 2022 року активно займається благодійністю та прагне популяризувати сучасну українську кухню та культуру у світі.

Другие книги этого автора

Ви дивились

Фото