Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!
Друзі, ми продовжуємо працювати в Харкові. Віримо в ЗСУ і Нашу Перемогу! Слава Україні!
Код товара: 129675 |
0 человек добавили в Вишлист
Автор: Ален Дюкасс
Издательство: Artbooks
Переплет
Твердый
К-во страниц
170 стр
ISBN
9786177940585
Язык
украинский
Дивовижна книга всесвітньо відомого Алена Дюкасса під назвою «Натюр для малят» — з’явилася з чудової ідеї одного з найтитулованіших рестораторів світу потрапити на кухню будь-якої домогосподарки. Співавтор цієї книжки — авторитетний французький дієтолог Поль Нейра. Його коментарями до кожної страви щодо вмісту вітамінів, корисних жирів, каротиноїдів і антиоксидантів, безсумнівно, залюбки скористаються прихильники здорового збалансованого харчування. Чому варто придбати: У книгу увійшли прості у приготуванні й різноманітні страви з сезонних продуктів — це пюре, пасти, різноманітні супи й навіть десерти. Ален Дюкасс демонструє дуже несподівані поєднання інгредієнтів — це і мафіни з кальмаром, і пюре з перлової крупи з ананасом, і скумбрія з манго. На його думку, раціон дитини не повинен складатися лише з одноманітних і звичних страв. Який малюк відмовиться від малиново-диневого супу?! Автор приділяє увагу домашнім напівфабрикатам і приправам, що без сумніву смачніші й, головне, корисніші за магазинні. Шеф віддає перевагу заздалегідь приготованому курячому бульйону й тісту, які легко дістати з холодильника у потрібний момент, щоб приготувати просту й смачну страву. Описи страв і фотографії захоплять як досвідчених кулінарів, так і новачків — будь-кому закортить приготувати що-небудь за цими рецептами. Втриматися неможливо! Цікаві факти: Приголомшливий кухар і геніальний маркетолог, трудоголік, який ніколи не зупиняється на досягнутому, і напрочуд везуча людина — Ален Дюкасс — один з найтитулованіших кухарів світу з персональною галактикою з 21 мішленовською зіркою. Він ставить перед собою недосяжні для інших цілі, завжди прагне досконалості та обожнює ділитися своїми знаннями. Ален Дюкасс — найтитулованіший кухар у світі, який володіє справжньою кулінарною імперією. Йому належить 44 ресторани, кулінарна школа з філіями в декількох країнах, в тому числі на Філіппінах і в Бразилії, видавництво, консалтинговий центр, служба організації виїзних зустрічей, він — президент асоціації «Готелі та замки Франції», яка формує і контролює стандарти гостинності в країні. Його книги перекладені на 15 мов і продаються в 50 країнах. Реальні сезонні та локальні продукти, точні й докладні рецепти, покрокові інструкції — ось секрети успіху кулінарних видань Дюкасса, які мають бути у кожного справжнього кухаря. Під керівництвом Алена Дюкасса з 2001 року розробляється спеціальне меню для космонавтів на Міжнародній космічній станції.