Є в наявності
Bizlit +380995622563

Друзі, з 28 по 31 березня ми проводимо інвентаризацію на складі. Відправку ваших замовлень відновимо з 1 квітня. Слава Україні!

Є в наявності

Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес

Код товару: 106634

Фотографії

Автор: Денні Меєр

Видавництво: Наш Формат
Код товару: 106634
250 грн
250

1 людина додала у Вишлист

На складі

Автор: Денні Меєр

Видавництво: Наш Формат

Обкладинка

Тверда

К-ть сторінок

344 стр

ISBN

978-617-7730-25-4

Формат

140х210 мм

Мова

українська

Опис книги Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес

Значна частина нових ресторанних бізнесів зазнають невдачі, а з тих, хто лишається - лише одиниці стають іконами. Денні Меєр розпочав роботу над проектом "Union Square Cafe" у 27 років, маючи гарну ідею та інвесторів, які у неї повірили. Зараз він є співвласником імперії ресторанів.

Як він це зробив? Чому хороший ресторан - це не лише їжа, а в першу чергу - клієнтський досвід? У цій книзі Меєр ділиться своєю філософією гостинності та розкриває історію успіху свого бізнесу. 

Відгуки про Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес

0 / 5

5 зірок

0

4 зірки

0

3 зірки

0

2 зірки

0

1 зірка

0


Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес відгуки