Немає в наявності
Bizlit +380995622563

Друзі, з 28 по 31 березня ми проводимо інвентаризацію на складі. Відправку ваших замовлень відновимо з 1 квітня. Слава Україні!

Немає в наявності

Рослинний парадокс. Приховані небезпеки в здоровій їжі, від яких ми хворіємо та гладшаємо

Код товару: 100720
Код товару: 100720
170 грн
170

9 людей додали у Вишлист

Нема в продажі

Обкладинка

Тверда

К-ть сторінок

416 стр

ISBN

978-617-7559-19-0

Формат

130х205 мм

Вага

38 г

Мова

українська

Опис книги Рослинний парадокс. Приховані небезпеки в здоровій їжі, від яких ми хворіємо та гладшаємо

ТРИ ПРИЧИНИ ДЛЯ ПОКУПКИ

  • Ви дізнаєтесь про приховані небезпеки "здорової" їжі
  • Чому сучасні дієти малоефективні, а дотримуючись їх ми тільки набираємо зайву вагу і хворіємо
  • Що таке програма "Рослинний Парадокс" і чому мільйони людей по всьому світу їй слідують

АНОТАЦІЯ

«Від того, що ми їмо, залежить усе наше життя, а наше здоров’я — від того, що їсть наша їжа», — стверджує доктор медицини Стівен Р. Ґандрі у своїй новій книжці «Рослинний парадокс: приховані небезпеки в здоровій їжі, від яких ми хворіємо та гладшаємо». Наше здоров’я починається з правильної їжі. Адже кишківник — найбільший орган імунного захисту в людському організмі. Тому в наших інтересах усіляко культивувати внутрішню флору, що складається з мільярдів дружніх бактерій.

Як це ліпше зробити — підкаже доктор Ґандрі. Він сам багато років безуспішно боровся з ожирінням, тому на основі своєї дисертації створив власну систему харчування. Програма «Рослинний парадокс» допомогла йому позбутися численних проблем зі здоров’ям, він без зусиль втратив зайві кілограми і тримає здорову вагу вже багато років. Автор наводить список корисних для здоров’я продуктів, а також рецепти дуже простих у приготуванні страв з них, які сприятимуть досягненню ваших цілей — втратити зайву чи набрати вагу бажану, позбутися хвороб, які заважають повноцінно жити і працювати.

РЕЦЕНЗІЇ

Відомий американський кардіолог Стівен Ґандрі, автор книги The Plant Paradox («Рослинний парадокс»), яка вже стала бестселером у США, розгорнув справжню війну з томатами. Його наукове дослідження викликало такий резонанс серед лікарів і пацієнтів, що книга одразу була перекладена в багатьох країнах Європи та Азії. Більшість з нас вже чули про клейковину (глютен) – протеїн, знайдений в пшениці, який здатний викликати запалення в організмі. Американці витрачають мільярди доларів на безглютенові дієти, щоб захистити своє здоров’я.

Але що, якщо корінь проблеми полягає не в цьому? У «Рослинному парадоксі» доктор Ґандрі науково доводить, що клейковина – це всього лише один з поширених високотоксичних рослинних білків – лектинів. У свою чергу лектини виявлені не тільки в зернах пшениці, але і в «безглютенових» харчових продуктах (багатьох фруктах, овочах, горіхах, бобових та молочних продуктах), які більшість з нас вважають здоровими.

Цей білок, що міститься в насінні, зернах, шкірці, коренях та листках рослин, був створений природою, щоб захистити ці продукти від хижаків (включаючи людей). Як тільки ці продукти потрапляють в організм, миттєво починаються хімічні реакції, які призводять до збільшення ваги та погіршення стану здоров’я. Однозначно, ця книга не разового прочитання, а заслужено повинна стати настільною для кожного, кому не байдуже його здоров'я і здоров'я близьких йому людей.

Відгуки про Рослинний парадокс. Приховані небезпеки в здоровій їжі, від яких ми хворіємо та гладшаємо

0 / 5

5 зірок

0

4 зірки

0

3 зірки

0

2 зірки

0

1 зірка

0


Рослинний парадокс. Приховані небезпеки в здоровій їжі, від яких ми хворіємо та гладшаємо відгуки

Автори книги Рослинний парадокс. Приховані небезпеки в здоровій їжі, від яких ми хворіємо та гладшаємо

Стівен Ґандрі
https://bizlit.com.ua/image/cache/data/images8/avtor-stiven-gandri-90x120.jpg
Стівен Р. Ґандрі закінчив Йєльський університет з відзнакою з дисципліни "Біологічна та соціальна еволюція людини". Після того, як він пройшов навчання в медичному коледжі Медичної школи штату... Подробнее